18.9 C
București
sâmbătă, aprilie 27, 2024
AcasăACTUALITATEA muncit din greu! O DANSATOARE din Bamboo a ajuns in Parlamentul...

A muncit din greu! O DANSATOARE din Bamboo a ajuns in Parlamentul Romaniei!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Deputatul Popa cere demisia lui Daea pentru incompetență: Să se apuce de numărat cormorani!

Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, consideră că „neglijența”...

Ludovic Orban este oficial noul presedinte al Camerei Deputatilor

Liderul PNL Ludovic Orban a fost votat, luni noapte,...

Încă un deputat PSD trimis în judecată pentru fapte de corupție!

Deputata Luminita Jivan, fost presedinte al PSD Caras-Severin care...

Ornella Borozan a ajuns in cateva luni din dansatoare in clubul Bamboo consiliera in Parlamentul Romaniei. Doar pe munca ei.

Desi recunoaste ca fata era „placuta”, parlamentarul spune ca l-a dezamagit. S-a laudat pe Facebook ca nu va mai sta „la discutii” in trafic, pentru ca a primit permis de acces cu masina la Parlamentul Romaniei.

Pe contul sau de socializare, Ornella Borozan si-a postat imagini in tinute sexy si a anuntat cu mandrie ca lucreaza pe post de consilier parlamentar. A fost angajata, la biroul din Mehedinti, de deputatul PSD Marius Manolache, fin al premierului Victor Ponta.

Ornella Borozan, Parlament, consilier

Marius Manolache, deputat PSD: „Am stat de vorba cu ea cum sta orice parlamentar care vrea sa isi angajeze o consiliera. Mi s-a parut apta pentru job. Care-i problema?”


Citeste si:

FOTO – Ai grija cu cine vorbesti pe Facebook! Doi ”afaceristi” romani in Marea Britanie conving o tanara sa lucreze dansatoare la bara!

La doar 19 ani, CEA MAI FRUMOASA tiganca din Romania a fost angajata in Parlamentul European!


Parlamentarul spune ca fata l-a convins cu CV-ul cu care s-a prezentat si cu faptul ca stia sa vorbeasca doua limbi straine – engleza si spaniola. Aspectul fizic nu a contat, sustine social-democratul.

Marius Manolache, deputat PSD: „A fost placuta, nu m-am gandit la altceva in afara la o angaja.”

Ornella l-a dezamagit pe deputat dupa ce, pe pagina sa de socializare, a postat o imagine cu legitimatia sa de consilier si cu ecusonul pentru accesul masinii in parcarea Parlamentului. „Si de astazi nu mai stau la discutii in trafic”, a scris tanara in mesajul atasat pozei.

Ornella Borozan, Parlament, consilier

Marius Manolache, deputat PSD: „Legitimatia de consilier si permisul de parcare de la parlament nu este un privilegiu. din punctul meu de vedere e o onoare.”

De aceea, Manolache a decis sa isi concedieze consiliera. Ornella ar fi trebuit sa se ocupe de PR-ul parlamentarului si sa faca monitorizarea presei scrise. In afara de Ornella Borozan, la biroul din Mehedinti al lui Marius Manolache mai lucreaza doi consilieri.

 

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version