Acasă Dosar A fost numita ”Pisica neagra”: O romanca s-a prabusit de doua ori...

A fost numita ”Pisica neagra”: O romanca s-a prabusit de doua ori cu avionul si a supravietuit! ”Am cazut in oceanul Atlantic, s-a rupt avionul in doua!”

Laura Grigore a lucrat zeci de ani ca stewardesa si are o multime de aventuri de povestit. De-a lungul carierei ei s-a prbusit de doua ori cu avionul si a scapat de fiecare data. Insa a trecut prin clipe de groaza, pasageri murind in fata ei si chiar in brate.

Prima prabusire a avut loc in Ocanul Atlantic.

”Cand am amerizat s-a rupt avionul in doua. Era un Tupolev 154, de 150 de pasageri. Si acum am aflat ca era un avion nou nout. Mergeam catre Mauritania unde duceam marinari romani pentru doua vase. Am avut noroc ca avionul era plin de barbati, ca daca erau si femei sau copii era mult mai grav accidentul. Am facut escale in Berlin, Lisabona si Casablanca. Eram chiar inainte de aterizare, foarte frumos se vedea coasta Africii. Apoi am vazut ca in loc sa ne apropiem de pista eram inca deasupra apei si urma sa ne lovim. Dupa vreo 16 -17 secunde ne-am prabusit si s-a rupt avionul in doua, s-a facut intuneric bezna. Prima cabina s-a rupt pur si simplu si toti marinarii din ea, in jur de 60, au cazut in apa. De aici am avut cele mai multe victime”, povesteste fosta stewardesa.

Cel de-a doilea accident aviatic a avit loc pe ruta Bucuresti-Cluj Napoca.

”Am decolat seara de la Bucuresti. Era un avion AN 24, mai vechi. A venit prea tare la aterizare si cand a lovit pista a inceput sa oscileze avionul. Dupa cateva astfel de oscilatii, botul avionului s-a rupt si a intrat in cabina. Comandantul si mecanicul au murit. Din fata a pornit si un incendiu puternic si abia am reusit sa fugim”, mai povesteste Laura.

stewardesa

In total, femeia estimeaza ca a salvat 200 de oameni.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentVIDEO – Cercetatorii ROMANI au inventat solutia care apara carnea de E.coli si salmonela! Cine are interes sa nu fie folosita?
Articolul următorCine spun istoricii ca au fost ADEVARATII locuitori ai Transilvaniei, INAINTE de venirea ungurilor!