Acasă Stirea zilei A fost seara remizelor

A fost seara remizelor

20

realReal Madrid a incheiat la egalitate cu Manchester United, scor 1-1, in mansa tur a optimilor Ligii Campionilor dupa un meci foarte spectaculos.

Madrilenii au ratat mai mult, iar la finalul partidei au fost nemultumiti de rezultat: „Meritam sa inscriem mai mult. Dar mai e returul de pe Old Trafford si vom face totul ca sa cistigsm”, a spus Cristiano Ronaldo, cel care a inscris pentru Real.

Mourinho crede ca sansele ramin egale dupa remiza de la Madrid: „Am inceput tare, am avut acea bara, dar a venit golul lor din nimic si ne-a dat un pic peste cap. Sansele de calificare ramin 50-50”.

Ferguson l-a elogiat pe fostul jucator al lui Manchester, Cristiano Ronaldo: „Ronaldo? Cind e mingea la el nu-ti ramine decit sa te rogi. Ce lovitura de cap la golul Realului! Cum a plutit in aer!”.

Totusi, Robin Van Persie, golgeterul lui Manchester United, a facut cea mai buna caracterizare a duelului cu Real Madrid: „La acest nivel nu conteaza ca joci acasa sau in deplasare. Pot spune doar ca am intrat in pauza cu un rezultat bun. Ne pregatim pentru repriza a doua”.

Returul este programat pe 5 martie, la Manchester.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos