21.5 C
București
duminică, aprilie 14, 2024
AcasăSocialA inceput “INFERNUL” pe drumurile nationale! Traficul din cinci judete este ingreunat...

A inceput “INFERNUL” pe drumurile nationale! Traficul din cinci judete este ingreunat din cauza ZAPEZII

in:

Stiri pe acelasi subiect

Traficul pe mai multe drumuri nationale din judetele Valcea, Caras-Severin, Bihor, Alba si Harghita este ingreunat din cauza unui strat de zapada de unu-trei centimetri.

Potrivit Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, in judetul Valcea, pe DN 7A Voineasa – Obarsia Lotrului, intre kilometri 50-91, s-a depus un strat de zapada de aproximativ doi centimetri.

In judetul Caras-Severin, pe DN 57B Oravita – Anina, intre kilometri 11-16 este un strat de zapada de aproximativ un centimetru.

De asemenea, un strat de zapada de aproape un centimetru s-a depus si pe portiuni de drum din judetele: Bihor – pe DN 1H la Sinteu si pe DN 75 la Magura; Alba – pe DN 67C la Sugag; Harghita – pe DN 13B Bucin – Borzon.

In judetul Sibiu, pe DN 7C Balea Cascada este zapada framantata de unu-trei centimetri.

Autoritatile au actionat in total cu 156 de utilaje si au raspandit 734 de tone de material antiderapant, in judetele: Arges, Prahova, Dolj, Valcea, Timis, Caras-Severin, Mehedinti, Hunedoara, Cluj, Bistrita, Bihor, Maramures, Alba, Salaj, Brasov, Mures, Harghita, Covasna, Sibiu, Iasi, Neamt si Suceava.

Si pe autostrada A3 Transilvania s-a intervenit preventiv cu trei utilaje si au fost raspandite zece 10 tone de sare.

Sursa: mediafax.ro

Ultimele stiri