Acasă Bihor A murit fostul ministru Decebal Traian Remes, la doar o zi dupa...

A murit fostul ministru Decebal Traian Remes, la doar o zi dupa ce doctorii l-au trimis acasa

Fostul ministru al Agriculturii, Decebal Traian Remeș, a murit, vineri seara, a declarat, pentru Mediafax, Sorina Pintea, directorul Spitalului Județean Baia Mare, unde Remeș a fost internat mai mult timp. Fostul ministru a murit acasă, în Baia Mare.

Fostul ministru Decebal Traian Remeș a murit, vineri seara, acasă, în Baia Mare, după ce joi, familia a cerut externarea.

„Domnul ministru a fost o perioadă îndelungată internat în spital, din cauza bolii pe care o avea. Joi, familia a cerut să îl ia acasă, pentru că starea era foarte gravă. Vineri seara, în jurul orei 18.00, am fost anunțată că a murit”, a declarat Sorina Pintea, directorul Spitalului Județean Baia Mare.

Decebal Traian Remeș a fost ministru al Agriculturii în 2007 și ministru al Finanțelor Publice în perioada 1999 – 2000.

Fostul ministru a fost condamnat, definitiv, în februarie 2012, la o pedeapsă de 3 ani de închisoare în urma unui scandal în care Remeș a fost acuzat că ar fi traficat influența pentru a favoriza niște firme să obțină contracte, în schimbul unor mașini de lux și produse alimentare.

Remeș a fost eliberat condiționat în februarie 2014.

Decebal Traian Remeș avea 71 de ani.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentDan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2, a cumparat actiuni la Dinamo si are planuri mari pentru echipa
Articolul următorCTP, mesaj fara precedent: „Ii doresc lui Ion Iliescu sa traiasca 100 de ani, poate apuca sa faca puscarie”