Acasă Stirea zilei A MURIT fotbalistul Ganea dupa ce a facut infarct pe teren! A...

A MURIT fotbalistul Ganea dupa ce a facut infarct pe teren! A jucat la multe echipe din Liga I!

Florin Ganea, 39 de ani, fost fundaș stânga, a murit fulgerător, miercuri seara, în urma unui infarct.

Gică, așa cum îi spuneau apropiații, juca o partidă de minifotbal la baza “Gepex”, dar nu a apucat evolueze decât trei-patru minute, după care s-a așezat pe o bancă, spunând că se simte rău și că nu mai poate continua, potrivit desteptarea.ro.

Imediat după aceea,Ganea a căzut la pamânt, pierzându-și cunoștinta. A fost chemată Salvarea, care a venit imediat, dar operațiunile de resuscitare au fost zadarnice.

Florin Ganea, născut pe 4 aprilie 1976, a absolvit Institutul de Educație Fizică și conducea școala de fotbal Sporting Bacău. În urmă cu două saptamâni, unul dintre elevii săi fusese selecționat la CSA Steaua Bucuresti, motiv de mândrie și satisfactie pentru prof. Florin Ganea.

tragedie-in-fotbalul-romanesc-a-murit-florin-ganea-fost-jucator-la-fcm-bacau-18514583

În cariera sa de fotbalist, desfașurată în cea mai mare parte la FCM Bacău (1993-2003), Ganea a adunat 238 de meciuri în prima ligă, marcând 4 goluri. A mai activat la Cetatea Tg. Neamț (1994-1996), Laminorul Roman (1997-2002), Unirea Urziceni (2003-2006), Gloria Bistrița (2006-2008). S-a retras de pe teren în 2009.

Anul trecut, alături de Cristi Ciocoiu, Gheorghe Poenaru, Daniel Scânteie, Vasile Jercălău, Radu Ciobanu, Cristi Haisan și prof. univ. dr. Gheorghe Balint, înființase clubul FC Bacău. Sergiu Sechelariu, fratele fostului patron al moldovenilor, care nu mai nici el e printre noi, declara: “Vom da palmaresul fără niciun fel de pretenție financiară”.

Florin Ganea era căsătorit cu Andreea şi avea doi copii, gemeni, în vârstă de zece ani.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

ganea

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentA nins azi-noapte! Vezi unde a cazut prima zapada din acest sezon!
Articolul următorVIDEO – AU LUAT-O RAZNA in direct la Antena 3! Cum explica o consiliera din Primaria Capitalei ARSTAREA lui Sorin Oprescu!