Acasă Tehnologie A murit sotul CELEI MAI IMPORTANTE FEMEI din Facebook! Zuckerberg este IN...

A murit sotul CELEI MAI IMPORTANTE FEMEI din Facebook! Zuckerberg este IN DOLIU!

35

Dave Goldberg, directorul executiv al companiei SurveyMonkey si sotul celei mai importante femei din conducerea Facebook, Sheryl Sandberg, a murit, in noaptea de vineri spre sambata, la varsta de 47 de ani, scrie variety.com.

facebookDecesul lui Dave Goldberg s-a produs brusc, in timp ce acesta si sotia sa se aflau in vacanta. Cauza mortii sale nu a fost facuta publica. 

Anuntul a fost facut de catre fratele sau, Robert Goldberg, prin intermediul unui mesaj publicat pe reteaua de socializare Facebook.

Dupa anuntul decesului, Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook si directorul executiv al retelei de socializare, a transmis condoleante familiei lui Robert Goldberg.

„Dave Goldberg a fost o persoana uimitoare si sunt fericit ca l-am cunoscut”, a scris Zuckerberg pe contul sau de Facebook.

Dave Goldberg si Sheryl Sandberg, care ocupa in prezent functia de director de operatiuni in cadrul companiei Facebook, s-au cunoscut in 1996 si s-au casatorit in aprilie 2004. Cei doi au avut impreuna doi copii, un baiat si o fata.

Sheryl Sandberg este cea mai importanta femeie din conducerea Facebook si numarul doi in ierarhia retelei de socializare, dupa Mark Zuckerberg.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos