ACCIDENT GRAV in Sibiu: O masina s-a rasturnat intr-un sant, o persoana pierzandu-si viata si alte sapte persoane au fost ranite!

15

ACCIDENT GRAV in Sibiu, o persoana si-a pierdut viata si alte sapte au fost ranite, in localitatea Barghis, judetul Sibiu, dupa ce masina in care acestea se aflau s-a rasturnat intr-un sant, potrivit mediafax.ro.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Sibiu, Luciana Baltes, cele opt persoane se intorceau de la o petrecere, iar la un moment dat soferul autoturismului a pierdut controlul volanului, masina rasturnandu-se intr-un sant.

„Masina in care se aflau opt persoane s-a rasturnat in santul de pe marginea drumului. Soferul, in varsta de 20 de ani, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul masinii si s-a rasturnat. In urma accidentului, soferul a decedat, o persoana a fost ranita usor, iar alte sase persoane au fost ranite grav, una fiind in coma”, a declarat Luciana Baltes.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Sibiu, Silviu Albisor, a declarat ca cele sase persoane ranite grav au fost transportate la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta, iar pasagerul ranit mai usor a ramas la locul accidentului.