6.2 C
București
vineri, aprilie 19, 2024
AcasăSocialAccident in Capitala! Circulatia in Pasajul Lujerului, blocata!

Accident in Capitala! Circulatia in Pasajul Lujerului, blocata!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Accident in Capitala! Circulatia tramvaiului de pe linia 41 a fost blocata in aceasta dimineata, timp de aproape o ora si jumatate, in urma unui accident care a avut loc in Pasajul Lujerului. Doua masini s-au ciocnit, una dintre ele ajungand pe linia de tramvai. 

pasajul lujerului

Un accident rutier a avut loc, in aceasta dimineata, in pasajul Lujerului. Doua masni au intrat in coliziune, iar unul dintre autovehicule a fost proiectat pe linia tramvaiului 41. Astfel, in acest moment, circulatia tramvaiului este blocata pe ambele sensuri.

„In urma accidentului a fost ranit usor un barbat care a fost transportat la Spitalul Universitar pentru a primi ingrijiri medicale”, a declarat Andrei Codau, purtatotul de cuvant al Brigadei de Politie Rutiera Bucuresti.

Traficul pe linia 41 a fost blocat initial doar pe sensul dintre Lujerului spre Bd. Timisoara, insa cum problema nu a fost solutionata toate tramvaiele au ramas blocate pe sensul cu probleme si nu s-au mai putut intoarce si pe sensul celalalt.

„Pentru preluarea calatorilor pe acest traseu, RATB a introdus o linie naveta de autobuz, pe linia 641”, a precizat Brandusa Raeceanu, de la Biroul de presa al RATB.

Sursa: Mediafax

 

Ultimele stiri