Acasă ACTUALITATE Accidentul in care a murit patronul Hexi Pharma A FOST FILMAT! ”Vom...

Accidentul in care a murit patronul Hexi Pharma A FOST FILMAT! ”Vom face publice imaginile”!

13
Jurnalistul Cătălin Totontan, cel care a făcut ancheta pe cazul Hexi Pharma, a anuntat ca a fost sunat de Sebastian Ghiță, care i-a spus că Dan Condrea avea filaj pe urmele sale.”MOARTEA LUI CONDREA TREZEȘTE COMISIA PARLAMENTARĂ DE CONTROL A SRI: ”VOM CERE ÎN PARLAMENT CA ECHIPA DE FILAJ SĂ FACĂ PUBLIC FILMUL!

La cîteva minute, deputatul Sebastian Ghiță, membru în Comisia de Control a SRI, a vrut să facă o declarație. N-a spus-o direct și oficial, dar lasă să se înțeleagă că îi e realmente teamă și pentru soarta lui.

– Bună seara, ce doriți să spuneți?
– Că mîine ne vom întruni în Comisia Parlamentară și vom cere ca echipa de filaj să facă public raportul și filmul accidentului.

– Sînteți sigur că exista o echipă de filaj?
– Cum să nu existe?! După un asemenea scandal public să nu exits este imposibil. Aici nu vorbim despre cineva care a furat din rația de mîncare, ci care a participat la o operațiune criminală de pe urma cărora au murit, probabil, zeci de mii de oameni prin infecțiile nosocomiale. Cum să nu fie urmărit în fiecare moment?

– Dar comisia din care faceți parte nu are nici o atribuție decît în materie de SRI. Dacă nu erau de la SRI?
– Nu ne putem asuma riscul ca România să fie considerată un stat mafiot! Nu pot muri oameni fără o explicație clară. Eu am avut mereu încredere în instituții, dar acesta este un caz care se cere lămurit!

– Încă o dată: nu e treaba dumneavoastră dacă nu e filajul de la SRI.
– Era un caz de siguranță națională! Dar indiferent cine l-a făcut, Parchetul, DNA, cei de la MI sau SRI, echipa de filaj trebuie să spună oamenilor ce s-a întîmplat. Este fără precedent în România și nu putem fi considerați un stat mafiot. Mîine se poate întîmpla oricui!”, scrie Tolontan.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos