33.4 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăMondenAcum 20 de ani era o diva, iubita de toata Romania, acum...

Acum 20 de ani era o diva, iubita de toata Romania, acum Elena Carstea s-a lasat de muzica si vinde apartamente ca sa traiasca!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

Elena Cârstea a renunțat să mai spere că va avea succes pe plan muzical, așa cum se întâmpla în urmă cu aproape 20 de ani. Artista s-a apucat de afaceri. Mai exact, va fi agent de vânzări. Anunțul a fost făcut de interpretă pe noua pagină de Facebook, creată special pentru a promova noul său proiect.

„Deci, pe aceasta pagina mă veți găsi pentru Real Estate de afaceri. Pagina este încă în lucru, însă în curând va fi gata”,  a  fost mesajul vedetei. Elena Cârstea locuiește de mai mulți ani la Florida, împreună cu soțul și cele două fete.

Untitled

În anii ’90, Elena Cârstea era una dintre cle mai apreciate artiste din România. Din 1990 a efectuat turnee în SUA, Germania, Canada, Regatul Unit. În 1996 semnează albumul de versuri Poezele pentru Vipi, ilustrat de Ștefan Popa-Popas.  În 1999 înființează și este președinte de onoare al Sindicatului Interpreților și Compozitorilor Liberi Profesioniști, scrie libertatea.ro.

În luna iulie 2009 a fost diagonsticată de medici cu anevrism cerebral. Operația a decurs cu succes. În 2013, după refacerea în urma intervenției chirurgicale, s-a hotărât să participe la Eurovision în cadrul selecției naționale. Piesa cu care a concurat, intitulată „Spinning”, a fost scrisă de ea însăși, iar muzica de Cristian Faur.

Ultimele stiri