Acasă ACTUALITATE Acuzatii fara precedent: Este foarte clar acum, Ciolacu primește în plic măsurile...

Acuzatii fara precedent: Este foarte clar acum, Ciolacu primește în plic măsurile de austeritate

Fostul premier liberal Florin Cîțu susține că măsurile economice pregătite de Guvern vor fi „primite în plic” de la Bruxelles și că PSD își va finanța campaniile electorale de anul viitor cu 1-2 la sută din PIB.

„Ciolacu merge la Bruxelles să primească în plic setul de măsuri. Ministrul Finanțelor spune că el nu propune măsuri. Măsurile de austeritate și taxe mai mari vin de la Coaliție. Coaliția nu a decis nimic încă. În PNL nu a fost niciun Birou Politic Național care să iasă cu o decizie despre eventuale măsuri. Dar toți știm de la Ciolacu că merge la Bruxelles să prezinte un pachet de masuri, taxe si austeritate, iar la schimb să obțină creșterea deficitului în 2023 și 2024 (da, hoardele socialiste sunt infometate) față de cel negociat inițial”, a scris Florin Cîțu.

„Așadar, CARE SUNT ACELE MĂSURI? Este foarte clar acum, Ciolacu merge la Bruxelles să primească în plic lista cu măsurile cu care să lovească economia. Ciolacu vinde suveranitatea economiei naționale pentru a-și asigura finanțarea campaniei electorale de la buget. Își va finanța campania cu 1 sau 2 puncte procentuale din PIB (30 de miliarde de lei) , cu cât (dacă) îi va permite Comisia Europeană să crească deficitul”, a adăugat senatorul PNL.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentProtest spontan: Angajatii din Finante au blocat toata Romania
Articolul următorLider al sindicatului polițiștilor: Noi nu învăţăm nimic, suntem o ţară a heirupismului… suntem în cădere liberă, aşteptăm să ne zdrobim