Acasă Monden Adevaratul motiv pentru divortul dintre Simona Halep si Toni Iuruc

Adevaratul motiv pentru divortul dintre Simona Halep si Toni Iuruc

876

S-a aflat adevăratul motiv al divorţului dintre Simona Halep şi Toni Iuruc! Aceasta ar fi decizia care l-a scos din minţi pe afacerist. Totul s-a rupt acolo, în urmă cu câteva luni de zile.

Ies la iveală amănunte absolut incredibile după divorţul Simonei Halep. S-a aflat care ar fi fost momentul care a dus la distrugerea relaţiei dintre cei doi.

Simona Halep şi Toni Iuruc s-au căsătorit în urmă cu mai puţin de un an, iar în noiembrie ar fi urmat să aibă loc cununia religioasă. Totul a picat ca un trăsnet după ce s-a aflat că cei doi se despart.

Acum s-a aflat şi care ar fi fost motivul care a dus la distrugerea căsniciei. Totul s-ar fi întâmplat la începutul acestui an. Relaţia dintre cei doi s-a deteriorat după ce Simona Halep ar fi decis că vrea să se retragă din tenis. Românca nu era în cea mai bună perioadă a carierei şi le-ar fi mărturisit părinţilor că ar vrea să renunţe la tenis. A fost secretul dintre ea şi părinţii ei, conform orangesport.ro.

Planul lui Halep a ajuns şi la urechile lui Toni Iuruc. Acesta s-a enervat pentru că soţia lui nu i-a mărturisit şi nu s-a consulatat şi cu el, deşi îi era soţ. De atunci, nimic nu a mai fost la fel.

Nervii au crescut şi când antrenorul româncei, Patrick Mouratoglou, i-a transmis Simonei să nu-şi mai cheme familia la turneee. Antrenorul voia să o vadă concentrată exclusiv pe tenis.

Decizia făcea parte din planul lui Patrick Mouratoglou de a o readuce pe Simona Halep în vârful tenisului mondial. Şi această mutare l-a enervat crunt pe Toni Iuruc.

Simona Halep şi Toni Iuruc s-au căsătorit anul trecut, pe 15 septembrie, după câţiva ani de relaţie discretă. Fostul număr 1 mondial era în culmea fericirii şi vorbea despre familie şi copii.

Petrecerea de nuntă şi-o programaseră pentru acest an, pe 13 noiembrie, la cazino Sinaia. Însă ea nu va mai avea loc după ce Halep şi Iuruc au divorţat.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos