Acasă ACTUALITATE Administratia prezidentiala demonstreaza ca Liviu Dragnea A MINTIT!

Administratia prezidentiala demonstreaza ca Liviu Dragnea A MINTIT!

Administratia prezidentiala precizeaza, intr-un raspuns la o solicitare News.ro, ca informatia vehiculata de catre liderul PSD Liviu Dragnea, potrivit careia nu a existat o intalnire intre Comisia de la Venetia si Curtea Constitutionala (CCR), nu este corecta, presedintele Comisiei de la Venetia avand joi o intalnire cu presedintele CCR, chiar la sediul institutiei.

”Din pacate, informatia vehiculata de domnul Dragnea nu este corecta: presedintele Comisiei de la Venetia a avut ieri (joi – n.r.), la ora 12.00, o intalnire cu presedintele CCR, chiar la sediul Curtii”, se arata in raspunsul Presedintiei.

Conform sursei citate, presedintele CCR a fost invitat si a participat la prima sesiune a conferintei din dupa-amiaza zilei de joi, la care a luat cuvantul si presedintele Comisiei de la Venetia.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, s-a declarat nemultumit, joi, de faptul ca presedintele Iohannis nu a prevazut o intalnire intre Comisia de la Venetia, prezenta zilele acestea in Romania, si Curtea Constitutionala, spunand ca s-a pierdut un moment important.

”Eu sunt foarte nemultumit ca cei care au organizat acest eveniment nu au prevazut o intalnire a Comisiei de la Venetia cu CCR. Eu nu cred ca este in regula. Comisia de la Venetia are ca atributii principale Constitutiile din tarile respective. Faptul ca au venit in Romania si cei care au organizat nu s-au gandit sa faca o intalnire intre Comisia de la Venetia si CCR nu e in regula si s-a pierdut un moment important”, a declarat Liviu Dragnea la Sinaia.

In perioada 6-7 aprilie are loc la Palatul Cotroceni conferinta internationala ,,Interactiunea intre majoritatea politica si opozitie intr-o democratie”, sub patronajul presedintelui Romaniei si al secretarului General al Consiliului Europei.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentSindicatele nu sunt impresionate de legea salarizarii a PSD si cer demisia Olgutei Vasilescu! ”NU suntem sclavi!”
Articolul următorRomanca ranita in ATACUL TERORIST de la Londra a MURIT!