Acasă ACTUALITATE Afacerile din ”famiglia PSD” dezvaluite de un deputat: Dragnea a impus darul...

Afacerile din ”famiglia PSD” dezvaluite de un deputat: Dragnea a impus darul de nunta de 2500 de euro pentru Olguta

711

Deputatul Catalin Radulescu prezinta, pe Facebook, „adevaratele motive” ale excluderii sale din PSD, sustinand ca a sesizat „existenta unui grup mafiot, format din masoni, dar care aveau si calitatea de informatori sau ofiteri acoperiti ai serviciilor si care il inconjurasera pe Liviu Dragnea. El spune ca din acest grup ar face parte, intre altii, Marcel Ciolacu, Mihai Tudose, Claudiu Manda, Olguta Vasilescu, Sorin Grindeanu, Paul Stanescu si Mihai Fifor. El l-a numit „colorat” pe Manda.

Catalin Radulescu da explicatii, intr-o postare pe Facebook, membrilor si simpatizantilor PSD, „care trebuie sa stie adevarul”.

„Niciodata nu raman dator, gruparii mafiote! Nu am avut nicio reactie la cald dupa excluderea mea din PSD pentru ca mi-am pus ideile cap la cap, si a trebuit sa primesc o binecuvantare, insa e datoria mea morala sa spun celor care ma cunosc si ma indragesc, prietenilor si prietenelor mele, fanilor, primarilor Psd (care ma iubesc pentru legile mele care au zguduit Ani), ceea ce stiu si care sunt de fapt adevaratele motive ale excluderii mele”, afirma el.

Radulescu spune ca „noul PSD, clamat de Ciolacu, Grindeanu & Stanescu” este format „100% numai din «oamenii lui Dragnea» toti fiind pusi in functii de Dragnea”: Tudose – ministru si premier; Ciolacu – lider de grup si vicepremier; Firea – primar; Grindeanu – ministru si premier; Stanescu – ministru; Olguta Vasilescu – ministru; Manda – presedinte de comisie si europarlamentar; Negrescu – ministru si europarlamentar.

„Toti acesti indivizi sunt creatia lui Liviu Dragnea si tot ei sunt principalii organizatori de puciuri in PSD in perioada 2014-2018, neavand decat un singur scop in partid, acela de a conduce partidul!”, sustine deputatul.

El considera ca „acesti indivizi care conduc acum partidul (cu mici exceptii) sunt uniti prin nulitate, incultura si analfabetism, fiind proveniti din: vanzatori de carnati – Ciolacu; tractoristi – Stanescu; vanzatori de bilete la casa de cultura – Manda, niciunul necunoscand vreo limba strain decat la nivelul «francezei Olgutei Vasilescu»”.

Radulescu mai spune ca acesita sunt principalii vinovati ai „pierderii de imagine a PSD-ului, fiind promotorii tuturor puciurilor interne impotriva lui Liviu Dragnea in perioada 2014-2019”.

„Tot ei sunt cei care au orchestrat caderea guvernului PSD-Dancila, in urma motiunii de cenzura depusa de opozitie in parlament, Ciolacu impreuna cu Manda, Olguta Vasilescu, Stanescu si Benea, determinand trecerea in acea zi, a unor parlamentari Psd din Olt, Dolj si Bacau la Pnl”, afirma el.

El ii critica si pe Olguta Vasilescu si pe Claudiu Manda.

„Olguta Vasilescu, fericita detinatoare a unei vile in Craiova (si nu numai), impreuna cu «coloratul» Manda (protectorul clanurilor de interlopi craiovene), e cea care pe rand ba a fost ministru muncii, viitoarea nasa a lui Liviu Dragnea, sefa de campanie a Vioricai Dancila (tare campanie finalizata cu pierderea alegerilor), unul din Orchestratorii caderii guvernului PSD Dancila la motiune si mai nou vicepresedinte in gruparea Ciolacu; aceasta individa (de care Vadim si altii aveau ce povesti, dar si Codrin) a fost cea care a incercat sa il impuna pe betivul notoriu Manzana ca presedinte al PSD Arges pe timpul lui Liviu Dragnea, Dragnea opunandu-se categoric si reusind impreuna cu Stanescu si Ciolacu la alegerile din 2020”, spune deputatul.

El adauga ca Olguta Vasilescu ar trebui „sa ii poarte macar respect lui Dragnea, pentru felul in care la nunta ei, Liviu le-a cerut tuturor sa dea intre 2000-2500 euro in plic mirilor! (iese socoteala cu declaratia???)”.

„In sfarsit Manda «coloratul» pe care Presedintele Basescu l-a refuzat sa il numeasca in functia de ministru de finante, numindu-l «un rupator de bilete», cel care nu rezista in comisia de buget-finante pana la final si prefera sa se duca sa-si tamponeze pe interior nasul, ca doar fiind colorat, vroia sa se albeasca, europarlamentar pus de Liviu Dragnea, fara sa stie nicio limba straina, unul din orchestratorii principali ai caderii Guvernului PSD Dancila, care in ziua motiunii a stabilit cu Ciolacu, Olguta, Stanescu si Benea, trecerea deputatilor din PSD si Pro-Romania la PNL, un «colorat» incult, care isi permitea sa isi jigneasca fostul presedinte Ponta, care inainte il propusese ministru de finante!”, afirma Radulescu.

El sustine ca aceasta este „gruparea inculto-masonica-securoida care conduce acum marele PSD, pe care astia l-au facut atat de mic si pe care il vor baga in opozitie pentru patru multi ani de zile, astia sunt reformatorii PSD-ului , PSD-ul nou, astia sunt aia care vorbeau de tatuci si care vor sa se compare cu Iliescu, Nastase, Geona sau Ponta”.

„Nu puteti sa ajungeti in viata voastra la rezultatele lui Liviu Dragnea, nu aveti nici flerul, nici spiritul de luptator al lui, si nu mai aveti ceva analfabetilor, va lipseste patriotismul si dragostea de romani, demnitatea si onoarea, cultura si buna crestere ! Asa ca, excluderea mea a fost pentru mine, un moment de usurare, pentru ca imi era greata sa va aud si sa va privesc! Le deplang soarta, colegilor mei intelectuali desavarsiti din partid care nu pot accesa functii politice si administrative din cauza acestei grupari si prietenilor mei, primarii din toata tara care vor suferi din cauza acestor impostori!”, isi incheie postarea Catalin Radulescu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentNu e banc, e Olguța: „M-am uitat printr-un panou de plexiglas, se vede distorsionat. Copiii isi strica ochii”
Articolul următor”Situatia e sub control”. Premierul Orban exclude posibilitatea revenirii la starea de urgenta