Ai auzit de ”Templul Dorintelor” sau ”Templul Rugaciunilor Implinite”? De 7000 de ani este locul magic din Romania!

In zilele noastre putina lume stie despre acest loc, insa este este considerat a avea puteri magice inca de acum 7000 de ani.

La poalele Munților Făgăraș, într-un peisaj ce pare desprins din basme, se află satul Șinca Veche, vizitat în special pentru mănăstirea rupestră din dealul Pleșu. Faima vechiului lăcaș de cult săpat în piatră este în continuă creștere, de numele acestuia legându-se numeroase legende și povești, care de care mai misterioase.

Lăcașul de cult este este cunoscut sub mai multe denumiri, respectiv  “Templul Dorințelor”, “Templul Ursitelor”, “Templul Împlinirii Rugăciunilor”,  “Mănăstirea săpată în piatră”, “Templul de la Șinca Veche” și chiar “Templul Extratereștrilor”, având legătură cu fenomenele bizare care s-au întâmplat aici de-a lungul timpului.  Mănăstirea rupestră nu a putut fi datată cu exactitate, însă există voci care susțin că ar avea o vechime chiar de peste 7.000 de ani. De altfel, nici originile sale nu au fost stabilite.

Steaua lui David și… Yin și Yang

“Templul Dorințelor” are cinci încăperi, două altare și un fel de turn- clopotniță prin a cărui deschidere se poate vedea cerul.


Citeste si:

Ce spune traditia ca NU ai voie sa faci in NOAPTEA MAGICA de SANZIENE!

Cercetatorii suedezi au REDESCOPERIT bautura care dadea putere dacilor!

Tezaur DACIC de o valoare INESTIMABILA descoperit in Neamt!


Interesant este și faptul că în cea de-a doua încăpere pot fi observate două simboluri ce ridică mari semne de întrebare: o stea cu şase colţuri, cunoscută drept Steaua lui David, și simbolul Yin- Yang. Tot aici există și un profil al unui om ce privește spre stânga, despre care se spune că ar fi Mântuitorului.

Sinca Veche