22.7 C
București
luni, iunie 24, 2024
AcasăACTUALITATEAi nostri dau galeti si ulei! In aceasta tara din inima Europei...

Ai nostri dau galeti si ulei! In aceasta tara din inima Europei politicienii IMPART BANI pe strada ORICUI vrea!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Partizanii organizării unui referendum pentru introducerea în Elveţia a unui venit de bază necondiţionat au demarat luni campania electorală prin oferirea a 10.000 de franci (9.000 de euro) în bancnote de 10 franci (9 euro) trecătorilor din gara din Zurich, ceea ce a creat o veritabilă îmbulzeală, informează AFP.

„Surpriză! 10.000 de franci vor fi distribuiţi”, au anunţat cu câteva ore mai devreme coordonatorii campaniei, pe contul lor de twitter.

În data de 5 iunie, elveţienii vor fi chemaţi să se pronunţe asupra unei iniţiative privind „introducerea unui venit de bază necondiţionat”, susţinută de partidele de stânga, dar respinsă de partidele de dreapta şi de sindicate.


Citeste si:

O tara din Europa NU MAI STIE CE SA FACA CU BANII! Fiecare locuitor primeste cate 2000 de euro/luna, fara sa faca nimic!


Iniţiativa vizează să permită oricărei persoane care trăieşte în Elveţia să ducă o „existenţă demnă”. Valoarea venitului de bază ar urma să fie stabilită prin lege, dar persoanele care stau la originea aceste iniţiative vorbesc despre acordarea unei rente lunare, fără condiţii sau contrapartidă, în valoare de 2.500 de franci (2.280 de euro) pentru fiecare adult şi 625 de franci pentru copii şi adolescenţi.

Potrivit guvernului federal, care se opune acestui proiect, finanţarea acestui venit de bază necondiţionat ar pune o povară enormă asupra economiei. Conform calculelor Guvernului, introducerea unui astfel de venit pentru toţi elveţienii ar costa 208 miliarde de franci., scrie capital.ro.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version