26.8 C
București
marți, aprilie 16, 2024
AcasăEconomieAi Revolut? Noi comisioane intra in vigoare!

Ai Revolut? Noi comisioane intra in vigoare!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

Toti porcii sunt pe tiktok si facebook! Se vand intre 16 si 21 de lei in viu

Pentru cei care asteapta cu nerabdare sarbatorile de iarna...

Revolut, platforma care are peste un milion de utilizatori in Romania, anunta ca va opera unele schimbari pentru conturile gratuite, incepand cu 12 august 2020.

Astfel, limita lunara pentru schimburile valutare urmeaza sa scada de la 20.000 la 5.000 de lei, peste aceasta limita urmand sa perceapa acelasi comision de 0,5%, despre care utilizatorii vor fi informati in timpul realizarii tranzactiei. Conturile Premium si Metal vor avea in continuare schimburi valutare fara comisioane si fara prag.

In plus, pentru transferurile valutare realizate in weekend, comisionul creste de la 0,5% la 1% pentru principalele valute, Revolut spunand ca masura are drept scop acoperirea riscurilor sale la fluctuatiile pietelor valutare internationale.

Platile intre utilizatori Revolut, transferurile bancare interne si in euro in Zona Unica de Plati in Euro (SEPA) raman gratuite. Primul transfer lunar catre un cont din afara tarii va ramane gratuit, dar urmatoarele vor fi comisionate cu 2,5 lei fiecare, arata RevistaBiz.

De asemenea, transferurile catre o tara straina in alta moneda decat cea nationala vor avea un comision de 15 lei pentru transferuri in dolari (daca trimiteti, de exemplu, dolari in Brazilia) sau cu 25 de lei pentru transferuri in alte valute. Comisioanele vor fi prezentate transparent in aplicatie inainte de efectuarea tranzactiilor.

O alta noutate este posibilitatea de a solicita echipelor de suport anularea rapida a platilor facute din greseala catre alte conturi Revolut.

Ultimele stiri