Acasă ACTUALITATE Al cui era corpul din masina HEXIPHARMA? Cum se explica lipsa sangelui...

Al cui era corpul din masina HEXIPHARMA? Cum se explica lipsa sangelui de la locul accidentului!

14

La scurt timp anuntul public al testul ADN, un celebru medic legist, dr. Gheorghe Alexandrescu, care are la activ mii de autopsii, inclusiv în cazuri de accidente complicate şi controversate, explică pe înţelesul tuturor de ce nu s-a găsit sânge la locul faptei şi, mai ales, lângă cadavru, scrie ziarulring.ro.

„Se comentează prosteşte pe la mai toate televiziunile. La un moment dat se încurcă singuri în explicaţii. Au datele, destul de multe, unele răsuflate chiar de la noi (n.r. – de la legişti), care spun clar: craniul şi cutia toracică erau făcute zob. Craniul – atât neuro, cât şi viscerocraniul – era fărâmiţat complet. Cu fracturi la coloană, coaste rupte complet, turtite toate, de nici nu s-au putut face radiografii. Era ca un sac de nuci zdrobite, era ca şi cum ai fi dat cu un baros mare şi l-ai fi făcut terci”, explică celebrul legist.

Pentru a se înţelege clar mecanismul producerii accidentului, dar şi şocul (traumatic) suferit de victimă, inclusiv motivul pentru care plăgile nu au mai sângerat, legistul Alexandrescu recurge la explicaţii extrem de plastice:

„Omul (n.r. – Condrea) a luat motorul în faţă, dar «ghiuleaua» fiind mare, i-a prins şi toracele. Şi, în acea clipă, i s-au rupt instantaneu şi inima, şi aorta. Din cauza presiunii pe torace. Imaginaţi-vă o băşică plină de sânge care s-a spart (n.r. – în interiorul toracelui). Şi de unde să mai vină sânge dacă şi cordul, şi aorta au fost rupte? Cum să mai pompeze inima? Când conductele mari sunt terminate, pompa ce să mai bată, ce să mai împingă dacă nu e amorsată? Asta explică lipsa sângelui la faţa locului. E atât de simplu şi de clar: în momentul în care pompa, respectiv inima, şi aorta, vasul cel mai mare care pleacă din inimă, au fost rupte, orice contracţie încetează să se mai transmită în periferie, în sistemul circulator. Deci, orice plagă pe care o mai avea persoana accidentată nu mai sângera decât pasiv. Dacă mai picura puţin sânge din ţesuturile capilare… De altfel, au şi fost găsite pe ierburi ceva urme mici de sânge”.


Citeste si:

Un fost ofiter SRI: Toata MOARTEA lui Dan Condrea A FOST REGIZATA! El e viu, a fugit!

Acuzatii FARA PRECEDENT ale lui Cristian Tudor Popescu: Dan Condrea e viu, undeva prin Insulele Baleare!


Legistul Gheorghe Alexandrescu nu crede în scenarii şi explică de ce. „Se pun, într-adevăr, probleme multe: că e sinucidere, că e crimă, că nu e crimă. Eu o ţin pe a mea de la început: e un accident care ţine de stresul persoanei implicate şi de momentul groaznic prin care a trecut încercând poate să evite biciclistul întâlnit sau din alt motiv încă neexplicat care l-a făcut să iasă în decor şi, la încercarea de redresare a maşinii, a intrat în copac, iar impactul a fost devastator. Cât despre faptul că este el sau nu este el, ce pot să vă spun: soţia (n.r. – concubina) l-a recunoscut după semne particulare, a zis că este el. Şi a fost înmormântat creştineşte. Va ieşi ADN-ul şi se va lămuri toată lumea”.

Parchetul General a făcut publice testele ADN în cazul accidentului rutier în care s-a presupus că a murit Dan Condrea. Rezultatul arată că mortul era într-adevăr patronul Hexi Pharma. Mai mult, maşina acestuia a fost surprinsă de camerele de luat vederi din Buftea, în interval de o oră, de nu mai puţin de 13 ori.

”Autoturismul implicat în accidentul mai sus menţionat a fost surprins de o cameră de supraveghere stradală amplasată în Buftea, efectuând mai multe deplasări pe traseul Buftea – Corbeanca, tur şi retur, însumând 13 deplasări în intervalul orar 17:31 – 18:38, ultima deplasare fiind dinspre Buftea spre Corbeanca.

Urmele de culoare brun roşcat şi ţesut descoperite pe elementele de caroserie, cu prilejul cercetărilor la faţa locului, prezintă un profil genetic identic cu probele biologice prelevate de la cadavru. Profilul genetic respectiv aparţine unui bărbat care este tatăl biologic al minorului C.D., cu indice de paternitate 5.580.000”, au explicat reprezentantii Biroului de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos