Acasă ACTUALITATE ALARMA cu BOMBA in Germania! Un stadion intreg a fost EVACUAT, Merkel...

ALARMA cu BOMBA in Germania! Un stadion intreg a fost EVACUAT, Merkel trebuia sa fie acolo!

Germania e în alertă și autoritățile au decis evacuarea stadionului de la Hanovra, acolo unde ar fi trebuit să se dispute meciul dintre naționala țării gazdă și Olanda. La meci ar fi trebuit să participe și cancelarul Angela Merkel.

Germania – Olanda, partidă care trebuia să se dispute la Hanovra, de la 21:45, a fost anulată.Cu două ore înainte de start, când fanii începuseră deja să sosească la stadion, un pachet suspect a fost descoperit în interiorul arenei, ca urmare a unui telefon anonim. Imediat, poliţia i-a evacuat pe spectatori, pentru ca apoi „din motive de securitate”, organizatorii să decidă anularea partidei amicale.

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, urma să fie prezentă în tribune.

Nivelul de alertă în privinţa posibilelor acte teroriste în Germania a crescut, după atentatele de vinerea trecută, de la Paris. Nimeni nu vrea să îşi asume vreun risc, având în vedere zecile de morţi şi sutele de răniţi din capitala Franţei.

Acum o zi a fost anulat şi meciul Belgia – Spania.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentDe unde se finanteaza Statul Islamic, cine decide atentatele si cat costa!
Articolul următorEuropa in RAZBOI! Noi schimburi de focuri in Paris, fortele de ordine il vizeaza pe CREIERUL ATENTATELOR de vineri!