Acasă Videoclipul zilei Aleșii AUR au devenit violenți în Parlament: ”Te bag in p…a mă-tii!...

Aleșii AUR au devenit violenți în Parlament: ”Te bag in p…a mă-tii! Tu, pe langa George Simion, esti un zero barat!”

215

Deputatul Dan Tanasa (AUR) l-a injurat suburban, miercuri, pe holul Parlamentului pe deputatul  Ionut Mosteanu (USR). Anterior, el a zbierat timp de cinci minute in timp ce Dan Barna si Stelian Ion incercau sa dea declaratii presei despre desfiintarea Sectiei Speciale, informează Aktual24.ro.

„Daca te bag in pizda ma-tii o sa zici ca am ceva cu tine. Tu, pe langa George Simion, esti un zero barat! Esti un securist, puti de la o posta a securism. Iti fac o mare favoare ca te bag in seama, esti un zero barat! Nu te injur, esti un zero barat! N-ai facut nimic in viata ta, nu vorbi tu de George Simion! Esti nimeni in drum, George Simion este cu zece clase peste tine!”, a spus Tanasa, fiind filmat de jurnalisti.

„Nu va face cinste”, a replicat Mosteanu.

„Bai paduche, dispari! Iti ordon sa dispari!“, a mai spus Tanasa. In spatele lui Tanasa erau mai multi parlamentari AUR care il incurajau.

Dan Tanasa a fost promovat puternic in ultimii ani de Antena 3.

VEZI VIDEO AICI

Deputatul AUR Georgel Badiu a anuntat, miercuri, la dezbaterile privind desfiinatrea Sectiei Speciale, ca partidul sau voteaza impotriva. El a sustinut ca, dupa desfiintarea Sectiei Speciale, DNA-ul „o sa inceapa jihadul in justitie”.

„N-am vazut eforturi pentru curatarea DNA-ului de lepre. Asta este problema cu DNA, este folosit ca arma politica. Nimic nu mai face DNA pana nu se scapa de Sectia Speciala, dupa care o sa inceapa jihadul in justitie”, a acuzat Badiu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos