Acasă Monden Alex Velea si sotia sa sunt la un pas de divort! VIDEO

Alex Velea si sotia sa sunt la un pas de divort! VIDEO

65

Alex Velea si sotia sa sunt la un pas de divort, ei incepand deja sa-si imparta averea. Alex Velea ii lasa sotiei un apartament si o masina.

Alex Velea si Ana s-au iubit timp de trei ani. Apoi, focoasa Antonia ar fi reusit sa puna paie pe foc in mariajul lui. Indragostit pana peste urechi, asa cum spun apropiatii, Alex este dispus sa faca orice sacrificiu pentru a-si recapata libertatea.

Velea n-a stat acasa nici macar de ziua de nastere a sotiei. A petrecut toata seara in cartierul in care locuieste Antonia. Singurul lucru care-l mai leaga de Ana este un act de casatorie.

Alex si Ana ar fi negociat deja termenii divortului si, in special, ai partajului. Astfel, cei doi ar fi stabilit de comun acord ca ea sa ramana cu apartamentul in care au locuit in ultimii trei ani. De asemenea, va ramane si cu masina pe care o conduce si pe care a primit-o cadou de la Alex. Conditia ar fi sa-i nu-i mai ceara si bani lichizi.

Desi apropiatii cuplului spun ca Ana pare sa fii inteles ca nu mai exista cale de intoarcere, surse din anturajul ei sustin ca sufera foarte mult.

Sursa: antena1.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos