Acasă Comentariul zilei Ana Birchall cere demisia lui Rafila: „Este exact ca Tudorel Toader, care...

Ana Birchall cere demisia lui Rafila: „Este exact ca Tudorel Toader, care se agata de scaun”

199

Ana Birchall, fost ministru al Justitiei, ii cere lui Alexandru Rafila sa demisioneze din pozitia de reprezentant al Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii intrucat este „afiliat politic” iar comentariile sale despre criza de sanatate au scop politic.

„In timp ce nu mai sunt locuri la ATI talentatul domn Rafila se comporta ca un politruc damboviteam si face glumite, cam nesarate, gen ‘1 august este o data buna pentru vacante, nu pentru atingerea obiectivului guvernului de a se vaccina 10 milioane de romani pana la 1 august’… desi domnia sa este reprezentantul Romaniei la OMS, nu??!

Apropos, de ce domnul Rafila continua sa fie reprezentantul Romaniei la OMS functie pe care a inceput sa o ocupe cand nu era afiliat politic, nu? Acum este deputat din partea PSD si corect era sa demisioneze de la OMS daca vrea sa activeze in politica interna! Este exact ca Tudorel Toader care se agata de scaunul de reprezentant al Romaniei in Comisia de la Venetia, desi guvernul ceruse revocarea sa!”, a scris Birchall pe Facebook.

Deputatul PSD Alexandru Rafila, „specialistul” PSD cel mai cunoscut, a comentat duminica in bataie de joc declaratia Andreei Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, potrivit careia doua saptamani de carantina nationala ar face minuni.

„Eu cred ca pentru doamna Moldovan care e o fiinta mai asceta carantina e minunata”, a declarat Rafila la Digi24.

El a sustinut ca intrebarea care se pune este de ce secretarul de stat si ministrul Sanatatii nu au facut nimic trei luni de zile pentru a se ajunge la carantina.

„Nu as lua decizia unei carantine nationale, as lua decizie care sa raspunda nevoilor la nivel local sau national”, a mai spus el, intrebat ce masuri ar lua daca ar fi ministru al Sanatatii.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos