Acasă ACTUALITATE Ana Birchall critică gravele lacune ale ministrului Stelian Ion: Nu e departe...

Ana Birchall critică gravele lacune ale ministrului Stelian Ion: Nu e departe de „performantele” „savantului de renume mondial”, Tudorel Toader!

358

Fostul ministru al Justitiei, Ana Birchall a comentat ironic ultimele actiuni ale lui Stelian Ion, ministrul USR la Justitie, care s-a dat de gol privind legile justitiei, care ar fi scrise mai lut de Toader decat de echipa reformista promisa de USR, informează romanul.net.

„Ce va spuneam ca dl ministru Stelian Ion nu e departe de „performantele” unuia din predecesorii sai, si anume „savantul de renume mondial” Tudorel Toader? Iata cum actualul ministru Ion calca exact pe urmele lui TT, modificandu-si postarile pe masura ce isi revizuieste si atitudinea cu privire la diverse subiecte. Doar ca fostul ministru dl. TT isi stergea postarile dupa o ora, iar actualul ministru, dl. Ion, doar le modifica (semnificativ) continutul dupa… ceva mai mult timp, dupa ce este prins cu minciunica!
Iata un exemplu! Dupa ce mai intai si-a asumat cu nerusinare toata munca predecesorilor dumisale pe legile justitiei, clamand aceasta „realizare mareata” a domniei-sale („dupa doar 3 luni la minister”) fara sa aminteasca despre faptul ca de fapt nu facuse altceva decat sa preia aceasta munca aflata in pregatire la Ministerul Justitiei din iunie 2019, acum, dupa ce l-am prins cu mata-n sac si i-am demascat minciunica, incearca sa justifice felul in care arata in prezent aceste legi ( pe care le-a facut harcea-parcea prin modificarile fara cap si coada pe care le-a adus) prin asocierea cu predecesorii domniei-sale de la MJ. Acum invoca si munca altor ministri despre care „uitase” initial. Realitatea trista ne arata insa ca nu a facut decat sa-si bata joc de munca acestora…Dl min.(min de la ministru, nu de la minciuna) Stelica, zice ca legile justitiei au fost scrise „partial” chiar de predecesorul sau. „Decat” ca a incurcat termenii, „integral” cu „partial”. Daca va proceda cu legile astea gasite de-a gata cum a procedat cu legea privind desfiintarea SIIJ, inclusiv cu amendamentul superimunitatilor, agenda justitiei va fi „partial … integral” facuta praf de dl. ministru Ion. Teoretic, ministerul justitiei e „partial” pe campii, practic, e cam „integral”.”, arata Ana Birchall.

Cine pune sare si Piper ea pe legile justitiei?

Mai mult decat atat, Ana Birchall argumenteaza cum legile ar fi facute chiar de unul dintre oamenii de nadejde ai camarilei pesediste ramas pe pozitii in studiourile Antena 3 si apoi direct la Ministerul Justitiei, avocatul Piperea.

„Eu va spun in ritmul asta maine-poimaine vom avea parte si de ode cu titulaturi si grade universitare, ca sa fie balciul complet! Ca tot vad ca s-a lansat intr-un adevarat turneu de PR, incat ma si intreb cine mai munceste in locul dumisale la ministerul justitie ca tot si-a delegat atributii importante. Ah, de fapt nu ma intreb prea mult, pentru ca raspunsul il stiti si voi, nu-i asa?
Un raspuns cat un secretar de stat fara sare si Piper ea.
P.S. Dar sa stiti ca eu chiar ma bucur si ii multumesc si pe aceasta cale domnului ministru ca imi urmareste pagina, poate in felul acesta mai invata cate ceva, ca de exemplu art. 22 din HG nr. 561/2009)
Atasat dovada cum a fost prins cu minciunica domnul ministru Ion.. si cum si-a modificat smechereste postarea in care se lauda ca „dupa doar 3 luni” a realizat el marea cu sarea! In realitate, „dupa doar 3 luni” la minister, dl. ministru Stelian Ion „si-a insusit” munca altora dar nu a fost curajos sa promoveze si propunerile de reforma gasite de-a gata in ministerul justitiei ci a facut harcea-parcea priectele de lege! Bravo, felicitari! Iata definitia eficientei si competentei marca Stelian Ion, nu?”,
 arata Ana Birchall, citata de romanul.net.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos