Acasă ACTUALITATE Ana Birchall da cartile pe fata: Legaturile dintre Dan Voiculescu si Tariceanu...

Ana Birchall da cartile pe fata: Legaturile dintre Dan Voiculescu si Tariceanu cu regimul de la Moscova!

3988

Ana Birchall, fost ministru al Justitiei, sugereaza intr-o postare pe Facebok ca Tariceanu si Dan Voiculescu au legaturi stranse cu regimul de la Moscova.

„Cine ma mai ataca zilele acestea din cauza SIIJ alias Cooperativa Nufarul de albit persoanele certate cu legea??!!! In afara de rusii de la Sputnik, cu care deja m-am obisnuit, domnul Moli… huh, pardon, Tariceanu, de altfel un politician fara nicio problema cu Justitia, alb si pur… de parca a iesit de la Nufarul…

Si tot in linia atacurilor ‘traditionale’ la adresa mea, site-ul Luju, un site ce apartine unui alt domn fara nicio pata si cu mare respect pentru Justitie, un binecunoscut ‘dom’ profesor’. Deci, ca sa recapitulam, rusii, Tariceanu si Voiculescu. O fi oare vreo legatura intre ei? Nuuu creeeed… pur si simplu nu pot sa cred asa ceva!”, a scris ironic Birchall pe Facebook.

Birchall a anutat, joi, dupa ce CSM a avizat negativ propunerea USR de desfiintare a Sectiei Speciael ca „in forma actuala, SIIJ este o Cooperativa Nufarul de albire a magistratilor certati cu legea sau corupti, inamicul curatirii magistraturii de personaje toxice care nu fac cinste statutului de magistrat”.

Ulterior, Sputnik a lansat un ataca dur la adresa lui Birchall.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentSondaj IMAS: PNL se mentine, PSD scade
Articolul următorSpania introduce VENITUL MINIM garantat de stat. Toata lumea va primi cel putin 462 de euro pe luna gratuit