Acasă Economie ANAF anunta ca va intra in TOATE casele! Toti proprietarii de apartamente...

ANAF anunta ca va intra in TOATE casele! Toti proprietarii de apartamente sunt amenintati cu SANCTIUNI DURE!

ANAF ameninţă proprietarii de apartamente cu verificări şi sancţiuni dure

ANAF doreşte să reducă evaziunea fiscală din chirii şi ameninţă cu măsuri dure împotriva proprietarilor de apartamente care închiriază imobilul şi nu declară veniturile.

Pe fondul faptului că proprietarii întocmesc un contract standard cu chiriaşul care rămâne neînregistrat la Fisc, ANAF anunţă că va face controale pentru a depista persoanele care fentează legea şi nu îşi declară venitul suplimentar.

”Vrem să pornim să discutăm cu administratorii de bloc în blocurile mai mari, unde ştim că există zone sensibile. Primul pas este să informăm şi să ştie la ce să se aştepte. Pasul doi e să mergem în control şi să sancţionăm”, a declarat preşedintele ANAF, Dragoş Doroş, în cadrul unei emisiuni tv. Pe de altă parte, preşedinţii de asociaţii de locatari, dar şi administratorii de bloc se arată neîncrezători privind metodele prin care proprietarii ar putea fi depistaţi.

Cititi mai multe pe www.jurnalmm.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentPresedintele Iohannis despre viitorul PREMIER: Si cand se angajeaza paznici prima conditie e sa NU AIBA CAZIER! Cum sa pui PREMIER un om cu probleme PENALE?!
Articolul următorUnul dintre cele mai cumparate ALIMENTE din Romania tocmai S-A SCUMPIT MASIV!