33.4 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăACTUALITATEANAF anunta controale de AMPLOARE! Toti romanii care au pus anunturi pe...

ANAF anunta controale de AMPLOARE! Toti romanii care au pus anunturi pe Olx.ro, lajumatate.ro si okazii.ro TREBUIE SA STIE ASTA!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Inspectorii ANAF monitorizează vânzările de pe platformele olx.ro, lajumate.ro și okazii.ro. Persoanele care vând produse prin această platformă trebuie să depună declarație de venit la ANAF și să achite impozite și contribuții, dacă desfășoară activitatea în mod „regulat și continuu”, cu scopul de obținere de venituri, spun specialiști în taxe pentru Wall Street.

„Inspectorii Directiei Generale Antifrauda Fiscala (DGAF) monitorizeaza activitatea de comert electronic a magazinelor online si a platformelor specializate de vanzari.

De asemenea, inspectorii DGAF investigheaza activitatea utilizatorilor care desfasoara activitati comerciale fara a respecta prevederile legale privind inregistrarea la Registrul Comertului si la autoritatea fiscala competenta, precum si cele referitoare la declararea veniturilor realizate, in vederea platii obligatiilor fiscale aferente”, a raspuns ANAF pentru wall-street.ro.

Vânzătorii ocazionali nu trebuie să depună declarație de venit la ANAF, ci doar cei care obțin venituri continue din vânzările pe platforme online. Cei din urmă vor fi ținta verificărilor ANAF, dacă nu vor depune declarație de venituri.

Ultimele stiri