Acasă Economie ANAF incepe operatiunea Revelion 2016! O armata intreaga de controlori SCHIMBA TINTA!

ANAF incepe operatiunea Revelion 2016! O armata intreaga de controlori SCHIMBA TINTA!

Odata cu finalizarea primei etape a operatiunii „Cristal” si pana la reluarea acesteia, la inceputul lui 2016, conducerea ANAF a decis ca toate resursele operative si materiale implicate in verificarea centrelor engros din toata tara sa fie relocate in cadrul unei noi operatiuni denumita „Revelion 2016”, anunta Fiscul.

Astfel, in intervalul 31.12.2015 – 05.01.2016, inspectorii antifrauda vor controla, la nivelul intregii tari, localurile care organizeaza petreceri de revelion.

„In cadrul acestei operatiuni se urmareste verificarea modului in care operatorii economici au inregistrat sumele incasate pentru pachetele de revelion vandute, precum si incasarile din seara de revelion care nu au fost prinse in pachetele respective”, transmite ANAF.


Citeste si:

ANAF-ul a demarat o noua SUPERACTIUNE pe plan national! Nimeni nu va scapa neverificat!


Actiunea se bazeaza pe monitorizarea ofertelor organizatorilor.

In etapa de predocumentare, pe baza datelor din surse deschise si proprii, legate de capacitatea localurilor, numarul pachetelor oferite la vanzare, cuantumul aprovizionarilor si inregistrarea acestora in evidentele contabile, s-au alcatuit profilele de risc si esantionul de verificat, explica Fiscul.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentPerformanta EXTRAORDINARA! Un cercetator roman a fost premiat cu OSCARUL PENTRU STIINTA in SUA!
Articolul următorTratament REVOLUTIONAR! Un singur arbore VINDECA mai multe tipuri de CANCER!