Acasă Divertisment Andreea Marin nu servește litoralul românesc: ”Nu mă veți vedea niciodată în...

Andreea Marin nu servește litoralul românesc: ”Nu mă veți vedea niciodată în vacanțe la noi la mare!”

Andreea Marin a explicat de ce evită Marea Neagră! Totul are legătura cu decesul mamei sale. “Cu ce stațiune de la Marea Neagră ai cele mai tari amintiri?”, a întrebată la emisunea Vorbește lumea, de la PRO TV.

“Mamaia, în copilărie. Dar a existat un moment nefast în copilăria mea… îmi pare rău că stric bucuria cu o întâmplare ce mi-a zdruncinat viața. Plecând de la mare spre casă, noi am avut un accident și mi-am pierdut mama. Aveam 9 ani pe atunci. Și atunci am decis pur și simplu că nu-mi doresc să mă mai întorc acolo. Deci nu mă veți vedea niciodată în vacanțe la noi la mare. Că am mai avut ceva treabă și am mai mers o zi și m-am întors înapoi, asta e altceva. Dar e o chestiune personală. Pur și simplu e o durere care, deși cumva lăsată trecutului, n-are cum să nu aibă rădăcini acolo în mine. Dar da, din copilărie am amintiri frumoase acolo”, a mărturisit Andreea Marin.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentLiberalii renunță la mănuși. Dan Motreanu: ”Pe cei de la PSD nu îi pot convinge să renunțe la minciuni. Mă adresez românilor care merită să știe adevărul”
Articolul următorIohannis către profesorii greviști: Cum îndrăznește cineva să pună în dificultate examenele naționale? După ce guvernul le-a dat tot ce au cerut