Angela Merkel UMILESTE Romania: Este un pericol pentru Europa! Iohannis TACE acum!

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a criticat miercuri atitudinea României, alături de cea a altor ţări central şi est-europene care se opun cotelor fixate de UE pentru distribuirea refugiaţilor, explicând că respingerea extracomunitarilor este „un pericol pentru Europa”.

„Est-europenii – şi eu mă consider est-europeană – au aflat din experienţă că izolarea nu ajută”, a declarat Merkel la o reuniune a Partidului Popular European (PPE), notează Mediafax.ro.

„Mă întristează puţin faptul că exact cei care se consideră norocoşi că au putut vedea sfârşitul Războiului Rece acum se gândesc că pot sta total în afara unor evoluţii ale globalizării”, a adăugat Merkel, potrivit site-ului Politico.eu, referindu-se la ţările central şi est-europene, inclusiv România, care au votat împotriva cotelor obligatorii stabilite de Uniunea Europeană pentru distribuirea refugiaţilor.


Citeste si:

VIDEO INCREDIBIL – Angela Merkel ii da ORDINE lui Zuckerberg sa CENZUREZE Facebook! Cei care scriu de rau despre IMIGRANTI raman FARA SLUJBE!

VIDEO – Nicio televiziune NU VA ARATA asta! Germanii o trimit pe Merkel IN SIBERIA!


„Mi se pare că este o atitudine foarte ciudată. De aceea, trebuie să continuăm discuţiile pe această temă, ca prieteni”, a spus Merkel răspunzând unei întrebări adresate de un eurodepuat ceh pe tema crizei imigranţilor extracomunitari.

„Refuzul de a primi refugiaţi, în principiu, este – scuzaţi-mă că o spun atât de franc – un pericol pentru Europa”, a subliniat cancelarul Germaniei.

România, Cehia, Slovacia şi Ungaria au votat, în Consiliul UE pentru Justiţie şi Afaceri Interne, împotriva sistemului de relocare a imigranţilor conform unor cote obligatorii, dar schema a fost aprobată.