34.1 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăMondenAngelina Jolie si Brad Pitt DIVORTEAZA dupa 12 ani de casnicie!

Angelina Jolie si Brad Pitt DIVORTEAZA dupa 12 ani de casnicie!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Brad Pitt cu buletin de Romania. Cum s-a ajuns in situatia aceasta?

Un bărbat de origine letonă, care a evadat de...

Nici un an n-a tinut casatoria: Simona Halep divorteaza de sotul ei!

Prosport vine cu o variantă șoc și spune că Simona Halep divorțează...

Razboi intre Alex Velea si catalin Maruta: M-a jignit si l-am injurat!

Alex Velea (37 ani) și Cătălin Măruță (43 ani) nu...

Brangelina, unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri de la Hollywood, se destramă! Superba actriță a depus actele de divorț după 12 ani de relaţie cu Brad Pitt. Cei doi s-au cuplat în 2004 şi s-au căsătorit în 2014. Informația a fost confirmată și de CNN.

Angelina Jolie a invocat „diferenţe ireconciabile” ca motiv al divorţului. Ba mai mult, aceasta a cerut custodia celor şase copii. Actriţa este reprezentată de Laura Wasser, avocata lui Johnny Depp în divorţul de Amber Heard.

Angelina Jolie a notificat că despărţirea a avut loc pe 15 septembrie 2016. Se zvonește că cei doi nu au mai fost văzuţi de mult timp împreună în public.

Brad Pitt și Angelina Jolie au filmat împreună ‘Mr. and Mrs Smith’, lansat în 2005. După filmare, actorul a divorțat de Jennifer Aniston, cu care se căsătorise în 2000, și i s-a alăturat actriței Angelina Jolie.

Cei doi sunt părinții a șase copii, dintre care trei biologici și trei adoptați, din Asia și Etiopia. Brad și Angelina s-au căsătorit în 2014, încheie AFP.

Ultimele stiri