Acasă Monden Angelina Jolie si Brad Pitt DIVORTEAZA dupa 12 ani de casnicie!

Angelina Jolie si Brad Pitt DIVORTEAZA dupa 12 ani de casnicie!

Brangelina, unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri de la Hollywood, se destramă! Superba actriță a depus actele de divorț după 12 ani de relaţie cu Brad Pitt. Cei doi s-au cuplat în 2004 şi s-au căsătorit în 2014. Informația a fost confirmată și de CNN.

Angelina Jolie a invocat „diferenţe ireconciabile” ca motiv al divorţului. Ba mai mult, aceasta a cerut custodia celor şase copii. Actriţa este reprezentată de Laura Wasser, avocata lui Johnny Depp în divorţul de Amber Heard.

Angelina Jolie a notificat că despărţirea a avut loc pe 15 septembrie 2016. Se zvonește că cei doi nu au mai fost văzuţi de mult timp împreună în public.

Brad Pitt și Angelina Jolie au filmat împreună ‘Mr. and Mrs Smith’, lansat în 2005. După filmare, actorul a divorțat de Jennifer Aniston, cu care se căsătorise în 2000, și i s-a alăturat actriței Angelina Jolie.

Cei doi sunt părinții a șase copii, dintre care trei biologici și trei adoptați, din Asia și Etiopia. Brad și Angelina s-au căsătorit în 2014, încheie AFP.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentOrice roman poate iesi acum la pensie CAND VREA! Legea a fost adoptata OFICIAL!
Articolul următorExemplu pentru toti medicii! Dupa o vasta experienta internationala, la cel mai inalt nivel, dr. Bogdan Moldovan s-a intors sa-i faca bine pe romani!