19.9 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăEconomieAnul incepe cum nu se poate mai prost: Romanii incep sa primeasca...

Anul incepe cum nu se poate mai prost: Romanii incep sa primeasca mesaje de la banci cu scumpiri masive!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Romania e deja calificata la Euro2024. Nu mai sunt bilete la meciul cu Elvetia!

Romania e deja calificata la Campionatul European din Germania,...

Rezumat Video: Kosovo invinge Israel. Romania are din nou sansa sa mearga la Euro!

Echipa nationala a Israelului a pierdut cu 0-1 duminica,...

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Valoarea incelui IRCC a crescut de la 1 ianuarie 2023 la 5,71%, de la 4,06%, ceea ce conduce la creșterea ratelor la credite. Ramona Ioana Bruynseels publică mesajele primite de români de la bănci, chiar în ziua de Anul Nou, prin care erau informați că le va crește rata la bancă.

”În stil austriac!

Îmi scriu clienți ai BCR, că azi, 1 ianuarie, duminică, început de an, primesc mesaje prin care li se comunică mărirea ratelor de credit. Am rămas mască. Câtă lipsă de respect și empatie să ai să comunici așa ceva azi și, mai ales, în acest fel atât de…steril(sau ar trebui să spun steril?)?

Domnilor bancheri, din ce imi amintesc eu de pe vremuri, clienții trebuie tratați corect. Este corect și moral un astfel de mesaj, trimis azi?

Măcar puteați pune la sfârșitul mesajului invitația că, dacă există probleme, clienții sunt așteptați la o discuție pentru identificarea unei soluții.

Dragii mei, cei care ați ajuns la capătul puterilor și nu aveți cum să plătiți ratele mărite, cereți întâlnire cu banca prin care solicitați extinderea duratei creditului(chiar dacă personal nu îmi place ideea din mai multe considerente). Iar dacă sunteți mulți în această situație, poate mergem cu o propunere legislativă în acest sens.

Mă voi implica personal să vă ajut pe aceia dintre voi care întâmpinați dificultăți sau refuzuri nejustificate din partea băncii.

Va rog să îmi scrieți aici sau in mesaje private.”, scrie Ramona Ioana Bruynseels.

Ultimele stiri