Acasă Economie Anunt FARA PRECEDENT al Fiscului: Toti romanii CHEMATI la ANAF!

Anunt FARA PRECEDENT al Fiscului: Toti romanii CHEMATI la ANAF!

Pentru prima oara in istoria institutiei, ANAF-ul cheama luna aceasta pe toata lumea la intalniri.

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) organizează, în cursul lunii august, în  toată țara, peste 100 de întîlniri cu contribuabilii, persoane fizice și persoane juridice, pentru a discuta teme de interes general sau local, care au fost propuse în cele mai multe cazuri de către contribuabili, asociații profesionale, organizații neguvernamentale sau care vizează modificări recente, cum ar fi formularele de TVA D088 și D394, informează instituția, scrie profit.ro.

Cei interesați să participe la aceste întâlniri pot afla data, temele propuse pentru dezbatere și locația unde se țin întâlnirile respective, și prin intermediul Call-center-ului, apelând la numărul de telefon: 031.403.91.60. După formarea numărului 031.403.91.60, persoanele fizice trebuie să selecteze tasta 1, iar persoanele juridice tasta 2. Pentru a participa la întâlnirile organizate la sediile unităților fiscale, contribuabilii se pot programa prin intermediul „Formularului de asistență” de pe site-ul Agenției.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentVIDEO SOCANT – O gaura URIASA a aparut in mijlocul orasului inghitind oamenii!
Articolul următorGALERIE FOTO – Cu o vechime de peste O MIE DE ANI, ”Rotonda” este cea mai veche biserica din tara noastra!