Acasă Auto Anunt pentru toti soferii! Un fost deputat a DOVEDIT IN INSTANTA ca...

Anunt pentru toti soferii! Un fost deputat a DOVEDIT IN INSTANTA ca radarul pistol al Politiei Rutiere nu arata CORECT viteza!

Radarul pistol, „arma” ultraperformantă a Poliţiei Rutiere, a fost învinsă în instanţă de omul de afaceri Cristian Boureanu, fost deputat PDL în perioada 2004-2012.

Tribunalul Călăraşi i-a dat câştig de cauza lui Boureanu, care a contestat suspendarea permisului de conducere după ce, conform procesului verbal, ar fi fost surprins, în 2015, conducând cu 190 de kilometri la ora.

În vara lui 2015, Boureanu a fost surprins de radarul pistol al poliţiştilor rutieri circulând cu 190 de kilometri la ora pe Autostrada Soarelui, şi a rămas fără permis. Acesta a decis să dea în judecată Poliţia, contestând înregistrarea.

„Am un limitator care îmi ţine viteză la 170 km/h, iar dacă o depăşesc, maşină are grijă să pună frână. Şi dacă ar fi să pierd procesul, plec în SUA şi circul cu metroul”, declara Cristian Boureanu la acea vreme.


Citeste si:

Siretlicul descoperit de niste romani pentru a pacali radarele politiei!

Record de viteza pe drumurile publice din Romania! Vezi cu cat a fost prins in week-end un sofer!


Acesta mai susţinea că pistolul radar folosit în cazul său a constatat în mod incorect viteză de deplasare a maşinii şi considera că, pe filmuleţul care i s-a pus la dispoziţie, ar apărea o dungă, ceea ce l-a făcut să creadă că, în momentul în care a imortalizat viteză cu care se deplasa autoturismul, radarul era în mişcare şi de aici posibila eroare. În final, s-a dovedit că fostul politician a avut dreptate şi Tribunalul Călăraşi i-a admis, printr-o decizie definitivă, acţiunea împotriva Poliţiei Rutiere.

„Decizia judecătorilor mă bucură foarte mult. Probatoriul pe care avocaţii mei l-au depus a fost suficient şi aiata că am câştigat. Mă bucur foarte mult, dar sper să nu mai ajung într-o astfel de situaţie”, a declarat Cristi Boureanu, în exclusivitate pentru enational.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentA murit unul dintre cei mai inteligenti romani! Academia Romana e in DOLIU!
Articolul următorRevigoreaza tot corpul, tonifiaza pielea si intarzie imbatranirea! Efectele incredibile ale frectiei cu vin rosu!