Acasă Comentariul zilei Anunt SOC al lui Cristian Tudor Popescu: Vreo 7-8 luni AM FACUT...

Anunt SOC al lui Cristian Tudor Popescu: Vreo 7-8 luni AM FACUT YOGA cu Gregorian Bivolaru!

16

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a afirmat că l-a întâlnit pe Gregorian Bivolaru în 1981, când, timp de câteva luni, a făcut yoga fizică.

„Am lucrat cu Gregorian Bivolaru. În ’81 mergeam la Ecran club, o casă de cultură – club socialist cu traforaj, artă populară – şi aveau o secţie de yoga. Profesor era domnul Bivolaru. Am făcut vreo 7 – 8 luni yoga fizică, la care era bun omul. Avea vreo 20 de oameni bătrâni, tineri, cu care lucra yoga fizică destul de bine. Atunci l-am întâlnit prima dată.

Evoluţia arestării sale s-a bazat pe o mutaţie în subconştientul colectiv – dai cu capul de peretele din faţă, te doare, te retragi şi dai cu capul de peretele din spate. Înainte de 89 era acea restricţie privind libertatea, toate erau blocate. După 90, aceste blocaje au explodat invers în debordaje, şi de asta a profitat Bivolaru, inventand secta MISA cu yoga sexuală, racolând minore, spirala la Costineşti, la Herculane, le spăla şi creierul.

Când s-a pus problemă să fie arestat Bivolaru, am încasat nişte înjurături nu numai de la adepţii MISA, dar şi de alţii care îşi exprimau contopirea cu absolutul.

Aşa era atunci. După care, Bivolaru s-a tirat, că aşa era modalitatea. Cum ajungeai să fie pe punctul să fii arestat, te tirai.”, a spus CTP la Digi24.

bivolaru

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos