Acasă ACTUALITATE Anunt SOC al sefului SRI dupa moartea patronului Hexi Pharma!

Anunt SOC al sefului SRI dupa moartea patronului Hexi Pharma!

Comisia de Control a SRI a purtat o corespondență cu directorul SRI, Eduard Hellvig, în care i s-a cerut acestuia să spună dacă serviciul îl fila pe Dan Condrea, așa cum a spus membrul Comisiei, deputatul Sebastian Ghiță.

Senatorul Teodor Atanasiu, membru în Comisia de Control a SRI, a explicat că a purtat o conversație telefonică cu directorul SRI, Eduard Hellvig. ”Am întrebat dacă era filat și directorul SRI ne-a spus că nu (…) SRI nu putea să organizeze filajul, ca urmare a deciziei Curții Constituționale”, a explicat Atanasiu.

Atanasiu a precizat că s-a trimis o adresă a Comisiei către SRI și urmează ca serviciul să trimită și un răspuns oficial în acest sens. Până atunci, rămânem cu acest răspuns oral al directorului SRI, care susține că Dan Condrea nu a fost filat de serviciu, scrie stiripesurse.ro.

Cei din Comisia SRI au explicat că Dan Condrea nu putea fi filat de SRI, pentru că acest caz nu se înscrie în rândul celor care țin de siguranța naținoală, tocmai de aceea Condrea nu putea fi filat.

Comisia SRI va trimite o solicitare oficială către serviciu, iar din partea SRI va venit o comunicare oficială în acest sens.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedent”Este un caz de SIGURANTA NATIONALA!” Mesaj FOARTE DUR transmis de Catalin Tolontan!
Articolul următor”Am dubii ca acolo este cadavrul lui Condrea!” Un fost ministru al justitiei face declaratii UIMITOARE!