Acasă Economie ANUNTA mai departe! Maine sunt reduceri MARI, la mii de produse, intr-un...

ANUNTA mai departe! Maine sunt reduceri MARI, la mii de produse, intr-un hypermarket prezent in toata Romania

35

Unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Romania anunta reduceri foarte mari incepand de joi. Mai exact, preturile scad cu 15 procente in toate magazinele Carrefour, compania luand decizia de a taia TVA-ul mai devreme decat era prognozat.

Din 28 mai scad preturile la produse de cofetărie, peşte, îngheţată, alimente bebe, conserve, din 29 mai la brânzeturi, chipsuri, biscuiţi şi napolitane, cereale şi musli, produse, congelate, pet food, din 30 mai la mezeluri, măcelărie, ouă, ciocolată şi apă şi din 31 mai la sucuri şi nectaruri, cafea şi ceai, alimente de bază, produse lactate, legume şi fructe, au anunţat, miercuri, reprezentanţi ai companiei.

De la 1 iunie, pe lângă aplicarea TVA de 9% la produsele alimentare şi băuturi non alcoolice, Carrefour România oferă numeroase alte promoţii.

‘Carrefour a fost primul lanţ de magazine care a îngheţat preţurile la alimente în luna mai pentru a oferi un reper clar românilor în ceea ce priveşte preţul cu TVA de 24% şi cel cu TVA de 9%. Acum, susţinem în avans reducerea TVA-ului la zeci de mii de produse. Facem acest lucru deoarece credem cu tărie în faptul ca reducerea TVA-ului la alimente şi băuturi nonalcoolice va aduce beneficii atât pentru clienţi, cât şi pentru retaileri şi furnizori’, a declarat Andreea Mihai, Director Marketing Carrefour România, într-un comunicat remis AGERPRES.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos