Acasă ACTUALITATE Anuntul care baga spaima in Armata Rusa: Temutele tancuri americane Abrams ajung...

Anuntul care baga spaima in Armata Rusa: Temutele tancuri americane Abrams ajung pe frontul din Ucraina zilele acestea!

Primul grup de soldați ucraineni a terminat antrenamentul pe tancurile americane M1 Abrams, primele vehicule urmând să sosească la mijlocul lunii septembrie.

Aproximativ 200 de soldați ucraineni au învățat să folosească puternicele tancuri de luptă principale pe un teren de antrenament militar american din Germania, a declarat un purtător de cuvânt al armatei americane pentru Politico.

„SUA se angajează să urgenteze livrarea celor 31 de tancuri către Ucraina până în toamnă”, a declarat colonelul Martin O’Donnell.

Zece dintre tancuri sunt în curs de recondiționare în Germania și vor fi apoi trimise mai departe în Ucraina.

Aprobat pentru producție în 1990, M1A2 reprezintă îmbunătățirea tehnologică a armatei americane a modelului de bază M1A1 și cel mai modern tanc de luptă din lume.

În aparență similar în exterior cu M1A1, cele mai notabile modificări exterioare la M1A2 sunt reproiectarea postului de armament al comandantului (CWS) și adăugarea unui vizor termic independent al comandantului) în partea stângă a turelei, în fața trapei încărcătorului.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentCaz incredibil in Romania: Un avion nu a putut decola pentru ca pasagerii erau prea grei. 15 platitori de bilete dati jos!
Articolul următorO turista a primit pe litoral o amenda cat tot sejurul! ”Nu va e rusine? Nici pe Champs-Elysees nu e amenda atât!”