18.9 C
București
joi, mai 23, 2024
AcasăACTUALITATEAnuntul de ULTIMA ORA al RCS&RDS pentru toti romanii!

Anuntul de ULTIMA ORA al RCS&RDS pentru toti romanii!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Decizia surprinzatoare a Digi cu care si-a uimit clientii

Gigantul Digi RCS RDS ia o decizie radicală ce va avea...

Util: Casele de pensii au vești importante pentru pensionari în luna iulie

Se întâmplă în luna iulie! Casele de pensii, vești importante...

Abonatii RCS&RDS sunt furiosi: S-au trezit cu o taxă suplimentară fără să fie anunțati

Digi RCS&RDS, cel mai mare operator de televiziune din România,...

RCS & RDS anunţă că reţeaua proprie 3G Digi Mobil acoperă peste 98% din suprafața Bucureştiului, precum și a județului Ilfov, la nivel de semnal exterior. Reţeaua 3G Digi Mobil este dezvoltată în benzile de 900 Mhz şi 2.100 Mhz şi este completată de reţeaua 4G cu o acoperire de 89% în Bucureşti și 30% în Ilfov, la nivel de semnal exterior.

Totodată, acoperirea de tip exterior a reţelei 3G Digi Mobil a crescut în perioada 2015-2016 cu 10% ajungând la peste 94% din populaţie la nivelul țării. Astfel, începând de astăzi, în zonele menţionate nu va mai fi disponibil roamingul naţional şi, pentru a beneficia de reţeaua Digi Mobil, clienţii companiei trebuie să selecteze reţeaua 3G pe modul automat din meniul telefonului. Reţeaua Digi Mobil, atât 3G cât şi 4G, este într-un proces continuu de extindere, atât în mediul urban cât și rural, astfel încât aria de acoperire și experiența de utilizare ale serviciului Digi Mobil pentru voce și date mobile să fie îmbunatățite constant.

Compania va continua să investească  accelerat în dezvoltarea reţelelor 3G şi 4G în cât mai multe localităţi, atât pentru acoperirea de exterior cât şi de interior, astfel încât de serviciile mobile să beneficieze din ce în ce mai mulţi utilizatori. Numărul mare de clienţi pe care Digi Mobil i-a atras în ultimul an vine să confirme că reţeaua companiei este stabilă, de încredere şi că pachetele comerciale sunt concepute să răspundă cerinţelor şi nevoilor de comunicare ale clienţilor.

Ultimele stiri