31.8 C
București
sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăACTUALITATEApropiat al lui Putin, dupa ce Rusia a omorat mii de oameni...

Apropiat al lui Putin, dupa ce Rusia a omorat mii de oameni nevinovati: ”Regimul de la Kiev trebuie să înceteze să mai chinuie poporul ucrainean”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Victorie simbolica a rusilor la Avdiivka

Victorie simbolică a rusilor la Avdiivka după ce armata...

Zelenski vrea o ”resetare” în conducerea ţării

Volodimir Zelenski a declarat ca vrea o  ”resetare” de...

Noua specializare a elevilor ruși: pilotarea dronelor!

Elevii din Rusia vor învăţa despre tehnologia dronelor pentru...

Ucraina, înainte de a se gândi la cererile de restituire a unei treimi din proprietățile fostei Uniuni Sovietice, ar trebui să preia o treime din datoriile URSS, a declarat președintele Dumei de Stat din Rusia, Viaceslav Volodin.

„Ucraina a ridicat problema returnării a ‘cel puțin o treime’ a proprietății străine a fostei URSS, care aparține acum Federației Ruse. Înainte de a pretinde ceva, Kievul trebuia să-și asume o treime din datoriile Uniunii Sovietice”, a scris Volodin luni, într-o postare pe Telegram, citează Interfax. El a menționat că aceasta este o sumă uriașă din 1994 – 110 miliarde dolari. „Țara noastră a plătit-o și toate republicile fostei URSS au lăsat-o liberă și neîngrădită de obligațiile de datorie”, și-a amintit Volodin.

În plus, „din 1991 până în 2013, Kievul a primit sprijin material din partea Federației Ruse pentru poporul frățesc al Ucrainei sub formă de energie la prețuri preferențiale, împrumuturi și preferințe comerciale în valoare totală de 250 de miliarde de dolari”, a mai scris Volodin.

El a spus că în Ucraina „totul a fost ratat și furat”. „Cererea de astăzi poate fi privită ca falimentul regimului de la Kiev, care trebuie să înceteze să mai chinuie poporul ucrainean și să plece”, a declarat președintele Dumei de Stat.

Ultimele stiri