Acasă Arad Arad: La 23 de ani si-a omorat fetita pentru ca era agitata...

Arad: La 23 de ani si-a omorat fetita pentru ca era agitata si avea chef de joaca

Tânărul de 23 de ani, reținut în cazul fetiței ucise la Arad, a recunoscut crima în fața anchetatorilor. Individul a declarat că micuța era agitată și avea chef de joacă, motiv pentru care a dat-o de mai multe ori cu capul de perete. 

Ies la iveală detalii înfiorătoare, după ce tânărul de 23 de ani, reținut în această dimineață, în cazul fetiței ucise și incendiate la Arad, a recunoscut, marți dimineață, că a omorât-o pe micuță.

El le-a povestit polițiștilor că era agasat de faptul că trebuia să aibă grijă singur de copiii iubitei lui, o fetiță de 4 ani și frățiorul ei de 3 anișori. Individul a declarat că micuța era agitată și avea tot timpul chef de joacă. Așa că a dat-o cu capul de pereți de mai multe ori. Când și-a dat seama că micuța Antonia nu mai respiră, a încercat să o resusciteze. I-a scos hăinuțele și a spălat-o, iar când a văzut că nu își mai revine, a încercat să scape de cadavru. A pus-o într-o valiză și a dus-o cu un taxi în zona pe care o cunoștea foarte bine. A incendiat-o cu două sticluțe de acetonă de unghii, apoi a plecat cu un alt taxi.

Fetița de 4 anișori, găsită moartă și incendiată, sâmbătă, la Arad, lângă un cimitir, se numea Antonia, iar anchetatorii au stabilit că ea nu a fost agresată sexual. Tatăl vitreg, în grija căruia se afla când a murit, i-a explicat mamei acesteia, după ce s-a întors de la maternitate, unde abia născuse cel de-al treilea copil, că fata este plecată în vecini. „Mama a sosit acasă în cursul zilei de luni, după ce a fost la spital să nască. Ajunsă acasă, a întrebat unde este Antonia, iar concubinul i-a spus că este în vecini”, a explicat Ruxandra Tarcea, potrivit news.ro, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad. După ce procurorii au făcut publice imagini cu chipul fetiţei, o persoană a recunoscut-o şi s-a prezentat la Poliţie şi le-a indicat poliţiştilor că familia fetei locuieşte în cartierul Vlaicu din municipiul Arad. Luni seara, în jurul orei 21.00, poliţiştii au ajuns la locuinţa familiei. Potrivit procurorilor, în urma autopsiei nu a reieşit că fetiţa ar fi fost agresată sexual.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentOreste Teodorescu: ”Radiografia clipei este sinistra, politicienii in ansamblul lor sunt adevaratii inamici publici ai poporului!”
Articolul următorFacebook anunta inchiderea unei functii despre care nici nu stiai ca exista: monitorizarea faciala!