Acasă Justitie Arestari in dosarul retrocedarilor ilegale! Vezi cine si cat va sta dupa...

Arestari in dosarul retrocedarilor ilegale! Vezi cine si cat va sta dupa gratii

Doua persoane au fost arestate preventiv si alte doua au fost puse in arest la domiciliu in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri si terenuri agricole. In cazul a doi dintre cei trei judecatori cercetati in dosar propunerea de arestare preventiva urmeaza sa fie discutata astazi. 

catuse

Magistratii instantei supreme au emis  mandate de arestare preventiva pe numele lui Dan Costin Bengescu si Iosif Kadas, in timp ce in cazul lui Jenica Poenaru si al lui Sorin Ion Iacob au luat masura arestului la domiciliu.

Ieri in timpul dezbaterilor, magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au disjuns propunerea de arestarea preventiva fata de judecatorii Ordog Lorand Andras si Gabriel Uta din Covasna si au stabilit ca dezbaterile in cazul lor sa aiba loc in cursul zilei de vineri. Cauza a fost disjunsa fata de cei doi pentru a se indeplini procedurile de citare cu cei doi magistrati.

Totodata, procurorii DNA au cerut instantei supreme arestarea preventiva a sase persoane vizate in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri si terenuri agricole, intre care cei doi judecatori de la Tribunalul Covasna si beneficiarul a peste 43.000 de hectare de teren forestier.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentPiturca a abdicat de la Nationala si a semnat cu Al Ittihad
Articolul următorHOROSCOP: Cupidon isi va face aparitia astazi! Veti avea noroc si pe plan financiar! Vezi ce spun astrele – 17.10.2014