35.6 C
București
miercuri, iunie 19, 2024
AcasăStirea zileiAroganta PSD: Dupa matusa Tamara, Nastase spune acum ca are bani de...

Aroganta PSD: Dupa matusa Tamara, Nastase spune acum ca are bani de la nevasta! „Sunt casatorit cu cineva care vine dintr-o familie instarita”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Ciolacu despre Geoana presedinte: ”Nu cred in ciorbe reincalzite”

Intrebat daca Mircea Geoana, fost presedinte al PSD, ar...

Adrian Nastase, fost sef si premier al PSD, a explicat la Metropola TV sursele averii sale. El a sustinut, printre altele, ca s-a „casatorit cu cineva care venea de asemenea dintr-o familie destul de instarita”.

„Provin dintr-o familie destul de instarita, casatorit cu cineva care venea de asemenea dintr-o familie destul de instarita. Lucrurile astea insumate, sigur ca mi-au permis. Plus o anumita capacitate de a sesiza anumite zone de interes. Spre exemplu, daca ne-am fi intalnit acum 30 de ani, v-as fi recomandat si dvs. sa cumparati teren la Cornu cu un dolar pe metru patrat. Am aproape trei hectare.

Lucrurile astea au venit in timp, am mai luat niste terenuri care erau izolate. Nu aveau nici macar drumuri de servitute, le-am obtinut foarte ieftin. Dupa aceea am construit diverse proiecte, unele mi-au adus bani, altele nu.

Ferma de la Cornu ne permite sa avem legume, fructe, carnea de pui. Chiar avem un fel de ferma de subzistenta, ne permite o alimentare corecta, sanatoasa”, a declarat Nastase la Metropola TV.

In trecut, Nastase a explicat prezenta unei sume de 400.000 de dolari in conturile familiei sale prin faptul ca ar fi provenit dintr-o mostenire de la „matusa Tamara”.

Nastase sustinea ca cei 400.000 de dolari, depusi in numerar, proveneau din vanzarea unor bijuterii, tablouri, papirusuri si a altor bunuri de valoare de catre matusa Danielei Nastase, pe nume Cernasov Tamara, care avea imputernicire in contul personal al Danielei Nastase, deschis la Bank Austria Creditanstalt.

11 tablouri semnate de pictori ca Tonitza, Baba, Rousseau, Iser, Popescu, Bancila, Baraschi, Vermont, 3 manuscrise englezesti pe pergament din perioada 1784-1827, vase Doum Nancy si Lalique, obiecte valoroase de mobilier si 30 bijuterii de aur totalizand circa 600 de grame s-au aflat in apartamentul Tamarei Cernasov, in varsta de 91 de ani, care locuia singura.

Ultimele stiri