Acasă Sanatate Asistenta medicala data afara din casa pentru ca ingrijeste bolnavi de coronavirus

Asistenta medicala data afara din casa pentru ca ingrijeste bolnavi de coronavirus

527

O asistenta medicala de la Institutul de Gastroenterologie si Hepatologie Cluj-Napoca a fost data afara de proprietar din locuinta in care locuia cu chirie, de frica coronavirusului.

Asistenta medicala din Cluj a anuntat pe Facebook ca proprietarul locuintei i-a transmis ca nu-si poate asuma riscul de a locui cu ea in aceeasi casa.

„Sunt asistent medical, iar duminica am fost data afara din locuinta de proprietar (a spus ca nu-si poate asuma riscul de a locui cu mine in aceeasi casa) de frica… virusului. Momentan, stau cu cineva, dar e un provizorat. Lucrez la Chirurgie 3, iar daca aveti informatii despre o garsoniera va rog P.M. Ma astept la oferte decente. Poate fi si o camera la casa”, a scris asistenta pe Facebook.

Managerul Institutului de Gastroenterologie si Hepatologie Cluj-Napoca, Mihai Mlesnite, de care apartine Clinica Chirurgie 3, a declarat, vineri, corespondentului Mediafax, ca, momentan, asistenta locuieste la fiica sa.

„Am facut demersuri sa ii venim in ajutor si, cu sprijinul unor oameni de suflet, avem o oferta de locuinta pentru doamna asistenta de la Clinica Chirurgie 3. Gestul acelui proprietar mi se pare jenant”, a spus Mlesnite.

Asistenta lucreaza de un an la Clinica Chirurgie 3.

Sursa: Aktual24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos