Acasă Monden Asta e… N-a fost sa fie… Victor Ponta A SCAPAT in ultima...

Asta e… N-a fost sa fie… Victor Ponta A SCAPAT in ultima clipa de atentatul de pe aeroportul din Turcia!

9
Victor Ponta, care urma sa paraseasca Istanbulul marti seara, cu o cursa aeriana, a declarat ca a parasit aeroportul Ataturk, unde a avut loc atentatul. Potrivit unor surse, fostul premier avea programata o cursa spre Bucuresti la miezul noptii, anunta Agerpres. 

Victor Ponta a afirmat, intr-o postare pe pagina sa de socializare, ca atentatul de marti seara de la Istanbul reprezinta „inca un semnal ca nimic nu e mai important azi in Europa decat colaborarea pentru combaterea terorismului”.

„Condoleante celor apropiati de victime. Solidaritate cu poporul turc in lupta cu monstrii teroristi! Inca un semnal ca nimic nu e mai important azi in Europa decat colaborarea pentru combaterea terorismului! Sper ca toti romanii aflati acum in aeroport sa fie in siguranta!”, a spus Ponta, in postarea pe Facebook.

Ironia face ca si sotia lui, Daciana Ponta, sa fi trait o experinta similara. Aflata la Bruxelles, ea se indrepta spre aeroportul Zavantem, in 22 martie, cand a avut loc atacul terorist soldat cu 34 de morti si 198 de raniti, conform Qmagazine.

Purtatorul de cuvant al Guvernului Liviu Iolu a declarat, marti seara, ca nu exista la ora actuala date referitoare la cetateni romani implicati in atentatul de la Istanbul.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos