Acasă Videoclipul zilei Asta-i Justitie? Barbatul care a calcat intentionat cu masina un tanar a...

Asta-i Justitie? Barbatul care a calcat intentionat cu masina un tanar a fost lasat sa plece acasa!

814

Tânărul brăilean lovit în plin cu mașina de un rival miercuri a supraviețuit și are doar câteva leziuni, transmite publicația locală De Brăila. Deși a fost spulberat de mașină ca o popică, tânărul de 29 de ani este în afara oricărui pericol, potrivit poliției. Șoferul care l-a bușit – imaginile arată că lovitura ar fi fost intenționată – nu a fost nici reținut și nici arestat preventiv, potrivit publicației citate.

Scenele incredibile petrecute miercuri au fost surprinse de o cameră de supraveghere, imaginile publicate în exclusivitate de DEBRAILA.ro arătând că presupusul agresor a coborât la victimă și i-a adresat câteva înjurături și întrebându-l ”Ai murit, mă?”.

Pe filmare se observa cum tanarul, in varsta de 29 de ani, sta in afara partii carosabile, pe marginea strazii Cazasului, moment in care, desi incearca sa se fereasca, autoturismul il spulbera.

Potrivit Politiei, soferul, in varsta de 36 de ani, nu a consumat bauturi alcoolice. Acesta ar fi vrut sa se razbune pe cel care, cu putin timp inainte, l-a agresat pe fratele sau in apropierea unei frizerii de pe Soseaua Ramnicu-Sarat. Potrivit DeBraila.ro, presupusul agresor ar fi recidivist, cu mai multe condamnări la activ.

Soferul suspectat că a intrat intentionat cu masina in tanarul de 29 de ani a fost imediat audiat de polițiști.

Imagini VIDEO cu accidentul în urma căruia tânărul lovit a supraviețuit miraculos:

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos