Acasă Dezvoltare personala Astazi intram in zodia Scorpionului: Urmeaza o perioada excelenta pentru o anumita...

Astazi intram in zodia Scorpionului: Urmeaza o perioada excelenta pentru o anumita categorie de persoane!

Zodia Scorpion, o zodie feminină de apă, predominant emoțională, începe pe 23 octombrie și se încheie pe 21 noiembrie. Cei născuți în această zodie au un mod de a gândi și de a acționa puternic marcat de sentimente, care de obicei sunt mult mai intense la cei născuți în această zodie, decât la nativi din celelalte zodii.

Guvernată de Marte (zeul războiului) și Pluto (zeul misterelor și al subteranelor), Zodia Scorpion este 8-a zodie pe cercul zodiacal clasic european, iar cei care fac parte din ea pot fascina datorită caracterului puternic, cu atât mai mult cu cât au și ceva misterios în ei, la care se adaugă o bună informare și conștientizare a obiectivelor, mândria și respectul față de sine.

Sunt marcați de voința și de dorința de a-și impune individualitatea, instinctul de conservare, tenacitatea și perseverența. Atitudinea lui față de ceilalți este marcată de neîncredere, fiind o persoană plină de susceptibilități și bănuieli. Fiind critic și pretențios, dominator și ambițios, foarte puțini îi câștigă încrederea și cu atât mai puțini prietenia potrivit site-ului eastrolog.ro. Este dotat din naștere cu o intuiție care-i permite să aleagă acele câteva persoane în care să aibă încredere. Poate fi viclean, răzbunător, agresiv, încăpățânat și exagerat de gelos. Este o fire profundă căreia nu-i place superficialitatea, mai ales când miza este legată de interesele sale.

Poate fi un bun organizator și un apreciat lider, are o viziune de perspectivă asupra planurilor de viitor și poate ajuta la orientarea tuturor spre atingerea scopurilor finale.

Piatra mistică — topaz
Ziua norocoasă — marți
Numerele norocoase — 2,4
Culori norocoase — roșu, violet
Simțul cel mai dezvoltat — gustul

Alimentele benefice: ceapa, urzica, spanacul, leurda, salata, prazul, ardeii capia. Adoră peștele, fructele de mare și bucătăria complexă. Majoritatea problemelor de sănătate cu care se confruntă acești nativi vin din faptul că acumulează resentimente, gelozie și furie. Ei trebuie să învețe să se elibereze de aceste emoții negative, prin tehnici de relaxare care rezonează cu ei.

Bărbatul Scorpion este plin de contradicții: când protector, fermecător, onest, generos, înțelegător și sincer, când violent, egoist, răzbunător, orgolios și de o gelozie feroce. Îi place tot ceea ce este neconvențional, straniu, paradoxal, iar printre lucrurile pe care le detestă se numără și conformismul. Este permanent în stare de luptă, gata să-și apere bunurile și familia. Se pricepe foarte bine să-și ascundă punctele vulnerabile. Relațiile emoționale sunt foarte intense când este vorba de cămin și de propria familie. Își va crește cu autoritate copiii, cultivând în ei trăsăturile unui caracter puternic.

Femeia Scorpion are o personalitate foarte puternică și numeroase ambiții personale. Este o femeie energică. Știe foarte bine ce vrea și își urmărește cu tenacitate scopurile. Temperamentală și sentimentală, deschisă și fără prea multe complexe, se străduiește să fie mereu în centrul atenției. Se emancipează foarte repede, chiar dacă uneori mai păstrează în comportament urmele unui primitivism involuntar. Are un farmec aparte pe care știe să-l pună mereu în valoare potrivit www.venus.org.ro. Chiar dacă nu este întotdeauna frumoasă, în ochii ei există ceva irezistibil, hipnotic. Este o femeie de stil mare, pentru cei slabi este mai bine să o ocolească. În ceea ce privește educația copiilor, îi va crește cu afectivitate și va încerca să le imprime propria concepție despre viață. Știe să ia decizii, știe să acționeze, știe, cu alte cuvinte, să se descurce și singură.

Copiii născuți în zodia Scorpionului au o mare putere de intuiție și de analiză, fapt care îi va uimi și impresiona în mod plăcut pe părinți. Este copilul care va încerca să-i manipuleze permanent pe toți cei din jurul său, absorbind energia tuturor. Sunt foarte inteligenți. Gândesc intens asupra fiecărui lucru, analizează tot ce cade în sfera interesului lor și trag propriile concluzii, surprinzător de mature pentru vârsta lor. Acești copii sunt mai greu de educat, pentru că au o personalitate puternică și punctele lor de vedere pot veni adeseori în conflict cu cele ale adulților, potrivit www.copilul.ro. Scorpionii sunt predispuși a fi rușinoși în situații sociale aglomerate, și este bine ca cei care îi însoțesc să păstreze mereu un contact vizual cu copilul și să-i de înțeles că este acolo ca să-l protejeze. Sunt foarte dotați pentru studiu și ajung adesea primii în clasă, fără prea mari eforturi.

Compatibilitate cu alte zodii
Excelentă (100%) — Scorpion, Pești
Bună (80%) — Capricorn, Fecioară
Delicată, riscantă (60%) — Vărsător, Leu
Dificilă, dar interesantă (50%) — Taur
Nerecomandabil (10%) — Săgetător, Balanță.

Personalități de pe mapamond născute în zodia Scorpion: Richard Burton, Albert Camus, Feodor Dostoievski, Indira Gandhi, Charles de Gaulle, Andre Malraux, François Mitterrand, Niccolo Paganini, Pablo Picasso, Auguste Rodin, Claude Monet, Andrei Tupolev, Robert Seymour Bridges, Adela Noriega, Bettye Swann, Katy Perry, Erasmus din Rotterdam, Francis Bacon, Marcel Bozzuffi, Soichiro Honda, Leland H. Hartwell, Demi Moore, Eddie Holland, Bud Spencer, William Cullen Bryant, Hal Hartley, Harry Ferguson, Leonardo Di Caprio, Jodie Foster, Meg Ryan, Kalvin Klein.

Personalități din România născute în zodia Scorpion: Corneliu Vasilescu, Dan Bordeianu, Draga Olteanu-Matei, Cornel Moraru, Theodor Stolojan, Tia Șerbănescu, Magda Catone, Ruxandra Dragomir, Eugen Ionescu, Dinu Tănase, Mihai Beniuc, Corina Chiriac, Dumitru Radu Popa, Victor Ciorbea, Cristi Chivu, Sanda Toma, Mihaela Mihai, Liviu Nicolae Dragnea, Marcel Dragomir, Lucian Pintilie, Corneliu Baba, Ștefan Bănică, Emil Constantinescu, Ion Cristoiu, Mircea Dinescu, Nadia Comăneci.

Sursa: Agerpres

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentMagda Vasiliu, prezentatoare TV: Avem infractori, violatori, talhari in libertate, pentru ca, vezi Doamne, ne sanctioneaza Bruxelles-ul… De ce nu intereseaza pe nimeni drepturile bolnavilor din spitale?
Articolul următorCe viata a lasat Raed Arafat in urma, in Palestina, pentru a veni in Romania?