Acasă Auto Astazi sunt lansate si in Romania modelele Logan, Sandero si Sandero Stepway....

Astazi sunt lansate si in Romania modelele Logan, Sandero si Sandero Stepway. Vezi galerie foto

Modelul Sandero Stepway este disponibil atat pe benzina, cat si in versiunea Diesel

Producatorul auto Dacia lanseaza astazi, in Romania, a doua generatie a modelelor Logan, Sandero si Sandero Stepway, prezentate in premiera la salonul auto de la Paris, la sfarsitul lunii septembrie.

Noul Logan, o masina de familie, accesibila, cu linii fluide si elegante, este disponibila in Romania incepand de la pretul de 6.690 euro (TVA inclus), iar comenzile pentru piata romaneasca au fost lansate incepand cu data de 9 noiembrie.

Logan este o masina de familie, disponibila in Romania de la 6.990 euro ( TVA inclus)

Noul Sandero este un vehicul de oras, compact, cu un design modern, care ofera 5 locuri spatioase si are un pret de pronire de 6.990 euro (cu TVA).

Cele trei noi modele Dacia afiseaza un design robust si atragator, prezentat in trei teme distincte – cea a elegantei, in cazul noului Logan, cea a seductiei, in cazul noului Sandero, si cea a caracterului, in cazul noului Sandero Stepway. Confortul a fost imbunatatita datorita unor echipamente preluate de la modelele Lodgy si Dokker, cum este cazul sistemului multimedia Media Nav, precum si a limitatorului/regulatorului de viteza, care isi fac aparitia in gama Dacia.

Modelui Sandero Stepway este disponibil in doua variante

Sandero Stepway este mai accesibil decat predecesorul sau pe majoritatea pietelor. In Romania, modelul este disponibil la pretul de 10.800 euro (TVA inclus), cu motorizarea pe benzina TCe 90. In versiunea Diesel, modelul este disponibil la pretul de 12.200 euro (TVA inclus).

Cu 6 modele noi prezentate in 2012, gama Dacia este de departe cea mai tanara din Europa. La oprirea din fabricatie a modelului break MCV la sfarsitul anului 2012, cel mai vechi model din gama va fi Duster, in varsta de numai trei ani.

Generatia 3D

Dacia este si cea mai dinamica marca din Europa, vanzarile sale anuale crescand de 8 ori intre 2005 si 2011. La jumatatea acestui an a fost depasit pragul de doua milioane de vehicule Dacia vandute in intreaga lume de la lansarea modelului Logan, in 2004.

 

 

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentPremiera in telecomunicatii. Transfer international de bani prin intermediul Orange shop
Articolul următorPictorii romani sunt tot mai cautati de colectionarii de arta. Vezi cu cat se mai vand opere semnate de Luchian, Tonitza, Petrascu sau Vermont