Acasă Stirea zilei Atac EXTREM la adresa Simonei Halep! O legenda a Romaniei spune ca...

Atac EXTREM la adresa Simonei Halep! O legenda a Romaniei spune ca ”e o vaca!”

16

Comitetul Executiv al Comitetului Olimpic și Sportiv Român a anunţat cine sunt sportivii români care merg la olimpiada de la Rio. În delegaţie au fost incluse Claudia Ştef, depistată pozitiv cu meldonium, şi Simona Halep, despre care Ion Ţiriac spune că a decis să nu participe la Jocurile Olimpice.

După aflarea veștii că Simona Halep nu va merge la Rio, sportiva noastră a fost ținta unui val de critici. Poate cea mai dură reacție aparține cascadorilor Marian Chirvase, fost hocheist la Steaua în tinereţe, nimeni altul decât fiul marelui rugbist Petre Chirvase şi tatăl boxerului de perspectivă Orlando Chirvase, respectiv Doru Dumitrescu, om cu peste 250 de filme în palmares.

„De foarte mult timp ea trebuia să meargă la un psiholog. Are mari probleme cu capul. Uită-te, acum de exemplu nu vrea să meargă că nu ştiu ce o înţeapă. Merge toată lumea, ea nu! Deci figurile astea de doi lei deranjează”, a comentat Chirvase. „Este o vacă, când pierde îşi dă antrenorul afară, o needucată”, a replicat Dumitrescu, potrivit adevarul.ro.
ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos