Acasă ACTUALITATE ATAC fara precedent al Russiatoday: Iohannis si Ponta SUNT PREA PROSTI!

ATAC fara precedent al Russiatoday: Iohannis si Ponta SUNT PREA PROSTI!

34

La scurt timp dupa vizita in Romania a unui inalt oficial NATO, comandantul suprem al fortelor aliate din Europa (SACEUR) generalul Philip M. Breedlove, publicatia russiatoday.ro critica dur administratia de la Bucuresti.

Victor Ponta si Klaus Iohannis Editorialistul publicatiei filo-ruse, Dan Musetoiu, nu se sfieste sa afirme ca presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta “sunt prea prosti” si ca Romania “va fi descalificata rusinos in Razboiul Marii Negre”.

Atacul publicatiei filo-ruse la adresa Romaniei si a liderilor ei survine la scurt timp dupa ce autoritatile de la Bucuresti au anuntat ca tara noastra poate gazdui echipament si trupe NATO. Generalul  Philip M. Breedlove s-a intalnit atat cu presedintele Klaus Iohannis cat si cu premierul Victor Ponta. Dupa intalnirea cu oficialul american, seful Guvernului a anuntat ca Romania este dispusa sa gazduiasca orice capabilitati decide NATO. In acest context, russiatoday.ro publica un editorial intitulat: “Filmul razboiului din Marea Neagra. Originalitatea scenariului romanesc.” In care ataca pozitia Romaniei in conflictul dintre Rusia si tarile din Occident in cadrul unui asa-zis razboi al Marii Negre. El spune ca Rusia, pe de o parte, si aliatii SUA, pe de alta parte, au scenarii diferite fata de anexarea Crimeei si, de aici, un razboi in aceasta parte a Europei este inevitabil.

Sursa: evz.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos